Terminale Euroclamp cu dimensiuni de la XS la XXL cu alimentare prin panou

by donpedro

Seria Euroclamp MPT de blocuri terminale cu alimentare prin panou permite ghidarea semnalului dorit printr-un panou cu carcasă. Dintr-o gamă largă de dimensiuni, puteţi alege cu uşurinţă tipul corect pentru aplicaţia dvs.

Seriile MPT de blocuri terminale sunt universal utilizabile, oferind posibilitatea de a conecta un aparat prin fire solide sau din fibra de otel. Seriile MPT sunt potrivite, de exemplu, ca terminale de intrare şi ieşire, si în general oriunde se doreşte menţinerea unei flexibilităţi maxime de conectare a aparatului.

Avantaje / Caracteristici:
1.blocuri terminale universale cu alimentare prin panou
2.posibilitatea de a le monta în rânduri
3.manipularea la curenţi mari
4.pentru fire intre 2.5 – 50 mm2
5.mai multe versiuni de terminale şi moduri de montare pe un panou

Cu o tensiune nominală de 450-750V (în funcţie de tip), se potrivesc tuturor aplicaţiilor obişnuite. De asemenea, prezintă o valoare nominală a curentului relativ ridicată –cel mai mic tip MPT 275 are curentul maxim de până la 24A. Sunt disponibile tipuri pentru fire cu o secţiune transversală de la 2.5 la 50 mm2. Se pot compune blocuri terminale de aceeaşi mărime într-un rând, creând astfel o serie întreagă de blocuri cu o mare robusteţe mecanică şi stabilitate. Majoritatea tipurilor sunt disponibile cu diferite terminale de spate şi, de asemenea, cu diferite metode de montare pe un panou. O montare sigură a blocurilor terminale este oferită de o cheie de reţinere (vândută separat), piuliţă şi şuruburi (incluse). Informaţii detaliate vă vor furniza fişele de date ale diferitelor tipuri.

In cazul în care vă interesează o versiune a blocurilor de terminale Euroclamp MPT, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu