Silicon Labs lansează microcontrolerul (MCU) de semnal mixat pe 32-biţi, cel mai flexibil şi ușor de utilizat de către dezvoltatorii de proiecte.

by donpedro

Aducând flexibilitatea fără precedent a proiectării pe piaţa componentelor de 32 de biţi, Silicon Laboratories Inc a introdus familia de microcontrolere (MCU) Precision32™. Bazată pe procesorul ARM® Cortex™-M3, noua familie Precision32™ include 32 de produse SiM3U1xx şi SiM3C1xx MCU, cu amprenta conținând USB şi non-USB, opțional.
Utilizând tehnologia dual-crossbar patentată de Silicon Labs şi o interfață GUI drag-and-drop, dezvoltatorii pot alege cu uşurinţă perifericele lor analogice şi digitale, precum și locaţiile de pini pentru aceste periferice. Perifericele analogice ale familiei Precision32™ sunt specificate şi testate pentru a funcţiona peste gamele de temperatură şi tensiune (până la 1.8V). Silicon Labs a proiectat familia Precision32™ pentru a obţine eficienţă energetică considerată de vârf în industrie, în cele două moduri, activ şi de somn. Pârghia microcontrolerelor (MCU) de la Silicon Labs, considerată state-of-the-art, este tehnologia de proiectare low-power, brevetată, pentru a obţine reduceri de consum de putere în fiecare bloc de design MCU, rezultând astfel până la 33 la sută mai mic curentul în starea activă (22mA la 80MHz sau 275μA/MHz) şi de 100 de ori mai mic curentul în starea de somn (0.35μA, cu RTC activat şi 4kB RAM de memorare), decât în soluţii concurente pe 32-biţi.

Silicon Laboratories Inc
www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu