Microchip introduce microcontrolerele PIC ® 8-biţi de uz general cu periferice analogice şi digitale de generaţie următoare

by donpedro

Microchip anunţă o nouă familie de microcontrolere (MCU) de 8-biţi, oferind periferice analogice şi digitale de generaţie următoare, ceea ce le face ideale pentru aplicaţii de uz general, precum şi alte aplicații: încărcarea bateriei, LED-uri de iluminat, controlul stabilității (ballast-control), conversie de putere şi aplicaţii în sistemele de control. Microcontrolerele PIC12F (HV) 752 MCU dispun de un periferic integrat – Generator de Ieşire Complementară (COG), care oferă forme de undă pentru intrări complementare, fără suprapunere, cum ar fi comparatoare şi periferice Pulse Width Modulation (PWM), permiţând în acelaşi timp controlul dead-band, auto închidere, auto reset, control de fază și controlul blanking. În plus, noile caracteristici ale MCU sunt: 1.75KB memorie proprie de program cu citire-scriere, 64BRAM, un cip ADC pe 10-biți, module PWM de captură-comparație, comparatoare de înaltă performanţă cu timp de răspuns sub 40ns şi două porturi I/O capabile să dea 50mA, permiţând inginerilor să crească capacităţile globale ale unui sistem şi a reduce costurile.
Varianta de înaltă tensiune, PIC12HV752, include un regulator şunt (shunt), care permite operarea de la 2V la un nivel de tensiune maximă nespecificat, definit de utilizator, cu un curent de operare mai mic de 2mA. Această variantă de tensiune înaltă este ideală pentru aplicaţiile sensibile la costuri, alimentate între bare cu tensiune ridicată. În plus, un convertor 10-biţi ADC poate fi folosit pentru a implementa aplicații cu diverși senzori și inclusiv senzori mTouch™ (atingere capacitivă).
Microcontrolerele PIC12F752 şi PIC12FHV752 sunt disponibile în capsula DFN 8-pin, cu aria 3mm × 3mm, precum şi capsule PDIP 8-pin şi SOIC.

Microchip Technology
www.microchip.com/get/37J4

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu