Maxim livrează Circuite Protectoare cu Grad de protecţie specific domeniului Auto, pentru conectivitatea Telefoanelor mobile prin USB High Speed

by donpedro

Maxim Integrated Products Inc introduce circuitul MAX16919/MAX16969, High-Speed USB 2.0 cu grad de protecţie la cerințele domeniului auto, pentru detectarea încărcării rapide a dispozitivelor iPod® / iPhone® și detectarea încărcării de la orice gazdă USB și pentru toate gadget-urile cuplabile USB. Circuitele protectoare pentru detectarea încărcării rapide suportă operarea atât USB High-Speed (480 Mbps) cât și full-speed USB (12Mbps), care permite consumatorilor să încarce dispozitivele USB în timp ce conduc un vehicul. În plus, MAX16919/MAX16969 sunt nu numai complet integrate la grad de protecție auto, dar ele combină mai multe beneficii specifice domeniului auto, inclusiv protecție la scurtcircuit la baterie şi de scurtcircuit la masă, care sunt cerute, în prezent, de mediul dur din autovehicule. Aceste dispozitive sunt ideale pentru dispozitive auto: radio, navigare, conectivitate şi aplicaţii hub USB.
Maxim oferă sprijin la nivel de sistem de modelare şi simulare pentru a obţine cea mai bună performanţă pentru aplicaţii specifice clientului. Circuitul de detectare a gazdei – încărcător și capacitatea de a da curent reglabil (3A) permit dispozitivelor periferice USB să fie încărcate rapid şi eficient. Comutatorul BUS cu cea mai mică rezistenţa în conducție disponibil în industrie minimizează căderile de tensiune pe fire, asigurând respectarea specificațiilor USB.
Dispozitivele sunt disponibile în capsule QSOP 16-pini şi operează în domeniul de temperatură -40°C … +105°C.

Maxim Integrated Products
www.maxim-ic.com

Adaugă un comentariu