Freescale introduce aplicaţia – managementul optimizat al puterii familiei IC pentru eficienţă crescută a sistemului

by donpedro

Uşor de utilizat, seria PF de circuite PMIC este configurabilă pentru a sprijini iniţial seria de procesoare Freescale i.MX 6; abordarea la nivel de sistem “Fusion Power” permite dezvoltarea simplificată şi viaţă mai mare a bateriei.
Ținând cont de rezervele de putere din sisteme în scădere rapidă şi de complexitatea de proiectare asociată cu procesoare de aplicaţii care intră în epoca multicore, Freescale Semiconductor introduce o nouă generaţie de circuite integrate (PMIC) de gestionare a puterii, care funcţionează perfect cu procesoare de aplicaţii avansate i.MX 6 ale companiei. Noua serie Freescale PF de componente PMIC multifuncţionale include produse optimizate pentru a răspunde cerinţelor specifice ale mai multor aplicaţii cu mare creştere în cadrul dispozitivelor mobile inteligente, pieţele auto infotainment şi embedded.
Produsele din seria FP vor sprijini familia i.MX 6 de SoCs Freescale, care integrează mai multe funcţii de gestionare a energiei realizate în prealabil de componente PMIC discrete. Acest lucru permite noii serii de produse PF de la Freescale să includă mai multă funcţionalitate de gestionare a energiei la nivel de sistem, în cele din urmă rezultând o soluţie de tip platformă, care simplifică proiectarea, reduce puterea consumată în ansamblu şi ajută să accelereze lansarea pe piaţă. Uşurinţa de utilizare este în continuare îmbunătăţită prin disponibilitatea de modele de referinţă cuprinzătoare care echipează plăcile cu procesoare i.MX 6, aplicaţii specifice PMIC şi software-ul care leagă perfect cele două componente.
Construită pentru fiabilitate şi longevitate, Seria PF PMIC oferă, de asemenea, o flexibilitate optimă, pentru a permite gestionarea de putere la o aplicaţie specifică. Componentele PMIC sunt programabile, permiţând proiectanţilor de sisteme să ofere nivele de tensiune conforme cu cerinţele precise ale unui anumit produs final. În plus, produsele din Seria PF sunt uşor de configurat. Încorporând memorie de tip OTP (One Time Programmable), se permite împărţirea exactă şi alocarea traseelor de putere la nuclee specifice sau alte tehnologii de procesare.

Dispozitive PMIC PF 100
Freescale intenţionează să lanseze două versiuni ale seriei iniţiale de PF a componentelor PMIC: dispozitiv PF 100 în domeniul auto-gradul trei, şi o versiune separată PF100 proiectat pentru pieţele de consum şi cele industriale, cu un interval de temperatură de funcţionare între -40°C la +85°C. Ambele versiuni, configurate pentru a sprijini mai multe periferice de conectare, sunt programabile de utilizator cu memorie OTP şi sunt protejate în capsule QFN cu un singur rând de teminale, cu pas de 0.5mm pentru un cost eficient de producţie.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu