Freescale creşte echipa din România

by donpedro

Centrul Freescale Semiconductor din România a anunţat că a demarat o campanie de recrutare pentru a creşte echipa locală. Freescale România caută 34 de ingineri software (juniori şi seniori) şi 7 studenţi din anii terminali pentru poziţii de stagii pentru 6 luni care se vor desfăşura la sediul din Bucureşti.

Cele 34 de poziţii vizează atât juniori cu minim 6 luni de experienţă, cât şi seniori, experţi în programare embedded şi object oriented programming (OOP). Centrul din Bucureşti caută, de asemenea, şi un profil de manager tehnic, în zona de prelucrare digitală de semnal. Poziţiile deschise sunt în zonele Networking, Development Tools şi Connectivity. Principalele competenţe de care este nevoie pentru aceste roluri includ: embedded C, ANSI C, networking, DSP, C++, Java, Eclipse, Linux, Matlab şi alte protocoale de comunicaţii.

Programul de stagii în cadrul Freescale România, care a ajuns în al 8-lea an de desfăşurare, recrutează studenţi de la mai multe facultăţi din departamentele de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti, dar şi din Iaşi, Cluj, Galaţi şi Braşov. Anul acesta există 10 poziţii de stagii, fiecare cu durata de 6 luni, 7 dintre acestea fiind încă deschise. Oportunităţile sunt postate şi actualizate în mod regulat pe pagina de Cariere la adresa de web www.freescale.ro

“Mă bucur să văd că Freescale continuă să investească în România”, spune Adrian Purcărea, director şi country manager Freescale România. “Avem un centru de R&D cu peste 250 de specialişti, contribuind semnificativ la portofoliul de patente al companiei, la succesul clienţilor noştri. Colegii care ni se vor alătura în acest an vor descoperi o companie dinamică, tânără, proiecte extrem de interesante şi provocatoare pentru clienţi de pe toate continentele. Vor avea ocazia să lucreze într-un domeniu tehnologic de vârf, la aplicaţii care ne vor schimba viaţa în viitor: autoturisme mai sigure şi prietenoase cu mediul, soluţii pentru echipamente telecom de ultimă generaţie şi soluţii medicale şi de conectivitate.”

Despre Freescale România
Freescale Semiconductor România este unul dintre cele mai importante centre de excelenţă tehnică, lider în inovare în regiunea EMEA – Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Centrul de dezvoltare software din România generează concepte şi soluţii patentabile pentru tehnologii care vor contribui la dezvoltarea ofertei Freescale pe piaţa de produse semiconductoare.
Organizaţiile Freescale Semiconductor reprezentate în România sunt: Networking & Multimedia Solutions Group (Software R&D şi Developer Technologies), Automotive & Industrial Solutions Group, din care fac parte grupurile AISG Auto şi AISG Metering, Medical and Connectivity & Industrial and Multi-Market.
Priorităţile Freescale în zona de cercetare şi dezvoltare din România includ aplicaţii pentru echipamente de telecomunicaţii pentru reţele wireless şi wireline, prelucrare de semnal pentru staţii de bază wireless, aplicaţii de securitate în reţele, solutii de conectivitate low-power, profile si aplicaţii ZigBee, dezvoltare din domeniul AUTOSAR, produse de dezvoltare integrate (debugger, compiler şi analiză de performanţă) pentru procesoarele companiei.

www.freescale.com/romania

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu