Creează un modul de interfaţă releu în funcţie de nevoile tale

by donpedro

In portofoliul nostru puteţi găsi şi o priză pentru şina DIN pentru releul ultra subţire din seria Finder 34. Aceasta permite utilizarea a diferite relee, astfel că pur şi simplu adaptează un modul interfaţă la o aplicaţie dată.

Din oferta noastră de module de interfaţă releu, deja nu mai este o problemă alegerea unui tip care să îndeplinească cerinţele unei anumite aplicaţii. Dar dacă trebuie să modificaţi configuraţia unui dispozitiv, adesea este convenabil să schimbaţi doar tipul de releu. Seria prizei 93.01 permite acest lucru cu uşurinţă, deoarece circuitul de protecţie şi indicare este destinat pentru o gamă mai largă a tensiunilor de intrare. Aceasta permite utilizarea unor relee din 5V, 12V şi 24V Finder din seria 34.51. Semnalul unei diode verde indică prezenţa unei tensiuni de control, iar circuitul de protecţie protejează releul împotriva tensiunii inverse şi suprimă vârfurile de tensiune care apar la oprirea lui. Când se utilizează o priză din seria 93, este posibilă chiar şi folosirea unei tensiuni de CA pentru a alimenta bobina de CC a unui releu.

Avantaje / Caracteristici:
1.priză cu şină DIN cu posibilitatea de a folosi 3 tipuri de relee
2.circuit încastrat de protecţie şi indicare
3.releu îngust de 6A
4.izolare 6kV/8mm
5.interval de temperatură ambiantă de la -40 la +85°C
6.bobină de CC sensibilă 150mW
7.contacte libere de cadmiu
8.fabricat în UE

Releele din seria Finder 34 sunt relee ultra subţiri 6A cu o bobină de CC sensibilă. Gradul ridicat de izolare a 6kV asigură o disjuncţie sigură a bobinei releului de la contacte. Finder 34.x poate fi montat direct pe o PCB, printr-o priză PCB sau la o şină DIN cu ajutorul prizei menţionate mai sus. In unele aplicaţii de asemenea pot fi convenabile şi intervalele relativ scurte de comutare– 5/3 ms.

In cazul în care vă interesează vreun produs Finder, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu