Convertoarele Intersil ADC de 14-biţi, mono canal şi dual canal, au cele mai rapide convertoare cu ieșiri seriale conform specificaţiilor standardului JESD204B.

by donpedro

Intersil Corporation a prezentat cele mai rapide convertoare A/D de 14 biți, cu puterea consumată cea mai mică, mono și dual canal, cu ieşiri seriale conform specificațiilor JESD204B. Aceste convertoare ADC cu ieşiri seriale oferă rate ale eşantionării de până la 500Megasamples/sec pentru varianta mono canal și rate de până la 250Megasamples/sec pentru varianta dual canal.
Seria ISLA224S/ISLA214S50 reprezintă primele ADC aflate acum în producţie, cu ieşiri seriale conforme JESD204B. Transmițătorul integrat compatibil specificațiilor JESD204B oferă rate de date de până la 4.375Gbps pe bandă, care necesită doar două benzi pentru a sprijini, fie convertorul dual canal de 14-biți la 250Msps (o bandă pe fiecare canal), fie un singur canal de 14-biţi la 500Msps. O a treia bandă, opţională, este inclusă în emiţător pentru a sprijini rata maximă de eşantionare în timp ce operează în benzile seriale la mai puţin de 3.125Gbps, oferind compatibilitate cu standardul JESD204A pentru a sprijini FPGA cu cele mai mici costuri. Transmiţătorul JESD204B prevede, de asemenea, o latenţă deterministă între ceasul de eșantionare ADC şi fluxul de date serializate. Aceasta îndeplineşte cerinţele de sincronizare multi-canal şi sisteme de comunicaţii I/Q.
Consumul de putere pentru ISLA224S25 este doar 980mW la 250Msps, comparativ cu 1000mW sau mai mare în categoria dispozitivelor seriale competitive cu rate mai mici de eşantionare. Pentru ISLA214S50, consumul de energie este doar 1050mW, comparativ cu 2500mW pentru produsele concurente.
Convertoarele ADC oferă, de asemenea, o amprentă compactă pe placheta de siliciu de, doar 7 mm × 7 mm. Ele sunt construite folosind tehnologia FemtoCharge (TM) Intersil pe un proces standard CMOS cu nucleu verificat de populara serie ISLA224P×× de la Intersil, care oferă cele mai bun raport semnal-zgomot (SNR) din clasa lui.
Circuitele ISLA224S şi ISLA214S50 sunt optime pentru achiziţia de înaltă performanţă a datelor şi sisteme de comunicaţii de bandă largă. Ele sunt, de asemenea, alegeri ideale de proiectare pentru sisteme de înaltă viteză în imagistica medicală, receptoare cu microunde şi procesarea datelor de la antene radar sau satelit, precum şi alte aplicaţii de mare viteză. De asemenea, serializarea 8b/10b integrată elimină necesitatea unui dispozitiv extern de serializare, simplificând proiectarea de sisteme de comunicaţii serială a datelor.

Intersil Corporation
www.intersil.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu