CMX7861 “FirmCODEC” – caracteristici complete Analogue Front End pentru sisteme bazate pe DSP / FPGA /Microcontroler

by donpedro

CMX7861 “FirmCODEC” are caracteristici analogice frontale complete pentru sisteme bazate pe circuite integrate DSP/FPGA /Microcontroler. Dispozitivul este o combinaţie de codec, procesare încorporată de semnal şi funcţii auxiliare de sprijin în sistem, permițând interfaţare simplă între sistemele analogice şi digitale, care, împreună îmbunătăţesc performanţa globală a sistemului, pentru a reduce timpul de dezvoltare şi costul total al sistemului.
Modernele sisteme electronice de comunicare, în special de control şi de monitorizare, migrează din ce în ce mai mult la operaţiunile digitale, o zonă dominată de DSP/FPGA/Microcontroler în prelucrarea de semnale. Cu toate acestea, lumea reală este, în esenţă analogică, făcând interfețele de conversie analogic/digital şi digital/analogic să fie o parte esenţială proiectului de ansamblu.
FirmCODEC oferă această soluţie. Dispozitivul este destinat utilizării într-un număr de aplicaţii, inclusiv la sistemele de radio care efectuează în principal conversie de date şi operaţiuni auxiliare pentru monitorizare şi control, care operează în canale cu lărgimi de bandă de până la 50kHz şi dispozitive de interfaţare RF în banda DSP/FPGA/microcontroler. Opţiuni de interfațare single-ended şi diferenţial sunt prevăzute, iar operarea pe bază I/Q este acceptată.
Fiind complet programabile on-chip, independent pe fiecare din cele două canale, filtrele digitale de canal pot fi utilizate în scopuri de condiţionare a semnalului. Un convertor ADC SAR inteligent cu patru canale, patru DAC-uri independente şi sub-sisteme GPIO realizează funcţii valoroase şi minimizează interacţiunea cu gazda şi resurse. Două generatoare de sinteză a ceasului de sistem dezvoltă semnalele de ceas pentru utilizare în afara cipului. Interfața C-BUS/SPI master extinde porturile gazdă C-BUS/SPI pentru a controla dispozitivele externe.
Două moduri generale de funcţionare sunt acceptate: codec și modem.
Modul de funcționare codec este destinat pentru aplicaţii în cazul în care este necesar un codec de scop general. Când lucrează în modul de codec, CMX7861 va oferi conversii digital-analog şi analog-digital, și un codec front-end inteligent pentru DSP/FPGA/Microcontroler.
Modul de funcționare modem este potrivit pentru aplicaţii în cazul în care CMX7861 este utilizat pentru a transmite şi primi date modulate. Modul de funcționare modem oferă un interpolator de semnal de transmisie, care va ajuta în procesul de modulare prin conversia de simboluri mapate la o ieşire filtrată, modulată. De asemenea, se furnizează filtre pe canalele de recepție.
CMX7861 funcţionează alimentat de la o sursă de 3,3V şi include moduri selectabile de economisire a energiei. CMX7861 este disponibil într-o capsulă de 64-VQFN.

CML Microcircuits
www.cmlmicro.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu