Ghid complet de alimentare digitală de la Ericsson

by donpedro

Ericsson anunţă lansarea celei mai complete şi autorizate colecţii de documente tehnice cu privire la tehnologiile avansate de alimentare digitală DC/DC disponibile astăzi.
Digital Power Compendium” conţine mai mult de 450 de pagini şi include docu­mentele tehnice cheie ale Ericsson cu privire la alimentarea digitală şi specificaţiile detaliate ale gamei sale cuprinzătoare, lider industrial, de convertoare avansate de magistrală şi produse de conversie DC/DC în punctul de sarcină.
Digital Power Compendium va permite proiec­tanţilor şi studenţilor să înveţe şi să construiască pe baza posibilităţilor oferite de tehnologia de alimentare digitală, aducând o contribuţie semnificativă în reducerea consumului energetic.

De altfel Patrick Le Fèvre, Director de Marketing şi Comunicaţie al departamentului de module de putere din cadrul Ericsson a declarat: “Digital Power Compendium este prima lucrare de acest fel din industrie. Ea este o poveste despre inovare, prezentând activi­tatea cea mai bună a departamentului de cercetare-dezvoltare de la Ericsson”.

Ericsson Power Modules
www.ericsson.com/powermodules

Adaugă un comentariu