Câştigaţi un multimetru digital U1271A

by donpedro

Comtest – distribuitor autorizat al firmei Agilent Technologies pentru toată gama de produse – împreună cu revista Electronica Azi oferă cititorilor şansa de a câştiga un multimetru digital U1271A.
Multimetrul portabil oferit de COMTEST permite măsurarea cu precizie ridicată a tensiunilor şi curenţilor, continuu şi altenativ, a rezistenţei, continuităţii şi diodelor.

Caracteristici principale:
• Acurateţe şi rezoluţie îmbunătăţite pentru cerinţele tradiţionale industriei (rezoluţie 30,000 counts cu acurateţea ACV 0.7%);
• Caracteristici inteligente pentru productivitate şi siguranţă (LPF, identificarea rapidă a tipului de semnal Qik-V);
• Acces facil la siguranţă pentru a simplifica mentenanţa;
• Conexiune uşoară la PC şi memorie internă (până la 200) pentru înregistrare de date;
• Comutator rotativ mare şi butoane uşor de utilizat;
• Carcasă rezistentă la praf şi la apă (conform IP 54).

Pentru a avea şansa de a câştiga multimetrul digital U1271A, abonaţi-vă acum la revista “Electronica Azi” în format digital. Accesaţi pagina web a revistei: www.electronica-azi.ro/abonamente.php , introduceţi datele dumneavoastră în formularul de înscriere online şi – OBLIGATORIU! – răspundeţi la următoarea întrebare:

În ce an a fost lansat de către HP (Agilent Technologies) primul analizor de spectru de microunde care a permis vizualizarea şi măsurarea precisă a semnalelor existente simultan într-o bandă de frecvenţă?

Trimiteţi raspunsul la întrebarea de mai sus printr-un email la adresa redacţiei “Electronica Azi” office@electronica-azi.ro cu subiectul “Câştigaţi un multimetru digital U1271A

Notă: Toţi cei care au trimis până acum răspunsurile folosind orice metodă de trimitere către redacţia revistei Electronica Azi sunt deja înregistraţi pentru concurs!

Pentru a vă ajuta, menţionăm că în acelaşi an a fost lansat şi standardul atomic de frecvenţă cu spot de Cesiu care a făcut posibilă măsurarea extrem de precisă a frecvenţei şi a timpului, respectiv a făcut posibilă apariţia GPS.

Abonamentul la revista “Electronica Azi” este gratuit şi conţine 10 numere ale revistei în format flash.
Termen limită de înscriere la concurs: 20.06.2012.
Câştigătorul va fi anunţat în revista din luna Iulie, 2012 – Electronica Azi nr. 6 (166).

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu