Câştigaţi un MPLAB ICD 3 In-Circuit Debugger oferit de Microchip!

by donpedro

Electronica Azi oferă şansa cititorilor săi de a câştiga un sistem de depanare in-circuit MPLAB ICD 3 de la Microchip. MPLAB ICD 3 este cel mai rentabil depanator/programator de mare viteză destinat testării circuitelor Flash Microchip – microcontrolere (MCU) şi controlere de semnal digital (DSC). Acesta depanează şi programează microcontrolere PIC Flash şi DSC dsPIC prin intermediul unei puternice, dar uşor de folosit interfeţe grafice cu utilizatorul – mediul integrat de dezvoltare MPLAB (IDE).

Caracteristicile cheie includ până la 1,000 de puncte de întrerupere software, 2-5.5V tensiune de operare, o interfaţă ţintă solidă dotată cu protecţii la supra-tensiune şi supra-curent, memorie internă pentru stocarea programului şi suportă un curent ţintă de 100mA. Actualizarea firmware-ului Microchip se realizează simplu, odată cu actualizarea noilor versiuni MPLAB IDE.

MPLAB ICD 3 (nr. de ordine # DV164035) include o interfaţă de diagnosticare de test pentru a asista utilizatorii în cazul unor probleme de pornire a sistemului , cabluri RJ-11 şi USB 2.0 şi un CD ce conţine mediul de dezvoltare MPLAB IDE cu documentaţie completă.

Pentru a avea şansa de a câştiga un MPLAB ICD 3 de la Microchip, accesaţi: http://www.microchip-comps.com/eazi-icd3
şi introduceţi datele voastre de contact în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu