PC23d PC43d PC43t

by donpedro

Familia PC23/43 este o platformă construită cu scop dedicat și cu un design inovativ ghidată de cerințele clientului. Designul acesteia customizat sprijină piețele de transport/curierat, sănătate, retail, precum și afacerile de producție mici și medii, depozite și birouri.

Intuitiv – Super Ușor de instalat și utilizat
• Interfață pentru utilizator LCD în 10 limbi sau icoane grafice pentru a maximiza timpul de funcționare.
• Încărcare consumbile cu o singură mână pentru utilizare fără probleme.
• Cea mai mare rată de transfer din clasă la 8 ips.
• Configurare rapidă cu stick USB.

Flexibil – Se potrivește necesităţilor afacerilor dumneavoastră de azi și mâine
• Îmbunătățirile de conectivitate și accesoriile pentru cântare realizabile de către utilizator.
• Limbaj de programare de top pentru dezvoltare ușoară.
• Designul modular prietenos IT-ului mărește viteza dezvoltării și suportului.

Deștept – Te ţine informat și productiv
• Actualizări ale stărilor de la distanță cu ajutorul uneltelor Intermec pentru minimalizarea timpilor de staționare.
• Programabil cu abilitatea de conectare directă a tastaturii sau cântarului ceea ce îmbunătățeşte eficiența.

Creat să stabilească un nou standard în ușurința de utilizare și flexibilitate, compactul Intermec PC23/PC43 oferă o soluție intuitivă de imprimare a etichetelor. Disponibil în varintele de 2 inch lățime direct termic (PC23d) și 4 inch direct termic (PC43d) sau 4 inch cu transfer termic (PC43t), seria PC este perfectă pentru necesități constrânse de spațiu. Costurile scăzute și operarea rapidă fac seria PC alegerea înțeleaptă pentru aplicații de necesitate mică de etichete unde utlizatorii au nevoie de imprimante fiabile și ușoare de folosit.

Super ușor de instalat și utilizat
Ideal pentru clienții care sunt noi în domeniul imprimarii de etichete sau cei care fac o schimbare de la imprimantele laser sau pe cerneală, imprimantele ușor de utilizat PC23 şi PC43 se prezintă în formă de scoică cu perete dublu pentru durabilitate pe termen lung.
Seria PC a fost creată pentru o instalare rapidă și utilizare fără probleme.
Având cele mai multe optiuni de amplasare incluzând montare pe perete și funcționare pe baterie, imprimanta se adaptează și se potrivește mediului său de lucru.
Utilizatorii nu mai sunt nevoiți să descifreze un LED care pâlpâie pentru a stabili starea imprimantei.
Seria PC este livrată ori cu o interfață cu icoane universal, ori cu un afișaj color LCD în 10 limbi pentru notificare imediată reducând instruirea și suportul necesar. Imprimanta PC poate fi configurată și actualizată la locul de utilizare cu ajutorul portului USB fără nevoia unui calculator. Încărcarea (reîncărcarea) consumabilelor cu o singură mână o face o imprimanta foarte intuitivă. Mai mult decât atât, carcasa rezistentă la dezinfectanți înseamnă că e făcută să reziste la mediul dumneavoastră de lucru. Imprimanta PC43t cu transfer termic suportă atât ribbon-ele cu miez de jumătate de ţol cât şi cel de un ţol. Miezul de un ţol acomodează cel mai lung ribbon (până la 300m) dintr-o imprimantă desktop reducând necesitatea de schimbare frecventă ajutând la maximizarea timpului de utilizare.
Compatibilitatea off-the-shelf și certificările într-o gamă largă de aplicații software din domeniul afacerilor și sănătății permit utilizatorului să fie gata de lucru repede, necesitând sprijin IT minimal. Cu o viteză de transfer de 8 ips, vă puteți baza pe seria PC să vă ofere avantaje de productivitate în necesitățile dumneavoastră de imprimare etichete.
Din punct de vedere al înlocuirii imprimantei, mărimea compactă, având consumabile cu specificații comune și platformă multiplă a limbajului de programare impun seria PC drept cea mai ușoară cale în înlocuirea imprimantelor Intermec PC4, PC41 și PF8 precum și a altor imprimante desktop.

Contact
Ioan Cojanu
ioancojanu@lthd.com

LTHD Corporation
70, Ardealul str.
RO-300153,Timisoara
www.lthd.com

Tel.: +40 356 401266; +40 256 201273; +40 729 009922
Fax: +40 256 490813
Mobil: +40 722 247882

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu