DSM prezintă PC-ul de înaltă performanţă montat pe șină DIN: putere pentru un dulap cu echipamente electrice.

by donpedro

DSM Computer a extins familia sa de PC-uri compacte H1-A montate pe șină DIN cu o variantă de performanță mai mare, care încorporează un procesor cu un consum redus de energie Intel® Atom™Z530 (1,6GHz). Capacităţile standardizate de instalare permit computerului, care are 90mm înălţime şi adâncime de numai 41mm (respectiv 55mm, cu aripioare de răcire), să fie instalat foarte repede în echipamente electrice sau în dulapuri de comutație.
Cu o lăţime de 122mm (7U), IPC (Industrial PC) – protejat într-o carcasă de aluminiu robustă, de înaltă calitate – poate fi instalat pe șină într-un montaj standard.
În plus faţă de procesor, modulul Qseven™ de la MSC Vertriebs GmbH instalat în H1-A integrează o memorie RAM 1GB DDR2 și un Hub Controler de Sistem Intel® SCH US15W cu Intel® Graphics Media Accelerator GMA 500. O memorie flash de 3.6GB permite implementarea sistemelor de operare embedded, cum ar fi Windows® POSReady, Windows® Embedded Standard şi Linux, precum şi stocarea datelor utilizatorului. Modulul Qseven® este echipat cu unTPM (Trusted Platform Module), pentru protecţia împotriva accesului neautorizat din exterior. Pentru a realiza o disipare optimă a căldurii, micul modul (70 x 70mm) embedded este direct conectat la carcasa calculatorului.
Calculatorul montat pe șină oferă două conexiuni LAN rapide 1000 BASE-T, două porturi USB 2.0 şi un port serial RS232. Dacă este necesar, un al doilea port RS232poate fi implementat în loc de interfaţa VGA existentă. Cu alimentare de la o sursă de 24Vcc, cele două porturi RS485 sunt echipate cu un conector având o conexiune de izolare şi sunt separate metalic pentru a compensa diferenţele de potenţial.Interfaţa VGA poate fi utilizată pentru a conecta un monitor de control și pentru scopuri de întreţinere. Datele utilizatorului pot fi salvate pe memoria flash de pe placă sau pe un card SD.

DSM Computer GmbH
www.dsm-computer.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu