MAGNUS HD – Seria de microscoape video pentru toate segmentele industiale

by donpedro

TAGARNO AS este o companie internaţională dinamică, cu o mare varietate de soluţii optice şi sisteme de camere video pentru domenii diferite de utilizare. Seria MAGNUS HD este rezultatul a 25 de ani de dezvoltare continuă şi a combinării tuturor acelor cerinţe de calitate şi de siguranţă impuse de standardele medicale şi din industria electronică (ESD).

Prin excelentele sale caracteristici optice, prin designul ergonomic şi flexibilitatea aplicării dife­ritelor tipuri de accesorii TAGARNO MAGNUS HD reprezintă o soluţie eficientă pentru multe domenii de aplicaţii.

MAGNUS HD este capabil să redea cadrul observat în camera video într-o imagine HD perfect clară şi într-o scală de culori de neegalat făcând astfel pentru prima dată posibilă utilizarea moni­torului ca bază de referinţă; imaginea pe care ope­ratorul o vede pe monitor este exact aceeaşi cu cea din obiectivul camerei video, fără distorsiuni, întârzieri sau perturbaţii.
Calitatea imaginii este unică datorită semnalului digital DVI dintre cameră şi monitor ceea ce previne pierderile ce apar prin conversia semnalului analog în unul digital. TAGARNO a elaborarat o nouă imagine HD-DVI care poate trata semnalele digitale provenite din camera video convertindu-le în semnale DVI standard.
Ergonomia bună pe care MAGNUS HD o oferă creează premizele unui mediu de lucru optim ducând astfel la rezultate mai eficiente şi oboseală mai mică în procesul muncii

alături de scăderea posibilităţilor de îmbolnăviri profesionale.
Înălţimea de lucru de sub camera video (cu un obiectiv de +4), este de 250mm ceea ce este semnificativ mai mare decât cea de sub un microscop clasic permiţând astfel schimbarea poziţiei de lucru şi oferind mai multă libertate de mişcare.
Seria MAGNUS HD oferă trei tipuri de sisteme de video microscoape:

MAGNUS HD, combină perfect caracteristicile şi calităţile aminti­te, iar prin utili­zarea diferitelor lentile mărirea poate fi extinsă de 105 ori astfel încât toate detaliile să fie lizibile. Calitatea HD a imaginii este clară chiar în cazul zoom-urilor reduse sau a imaginilor în care se doreşte vizionarea unui câmp mai larg. De asemenea, gradul de utilizare al dispozitivului este simţitor mărit prin utilizarea unei lămpi cu LED încorporată respectiv posibilitatea de rotire a dispozitivului optic.

Date tehnice:
• rezoluţia camerei: HD720p, 1280×720 @50/60Hz
• iris: F1,8-F26
• focus: manual şi automat
• conexiuni: ieşire – intrare DVI, USB 2.0, SUB-D 9

• zoom: optic 10×, digital 2×.
MAGNUS HD TREND, cel mai nou dispozitiv din seria sistemului de videomicroscop combină cali­tatea excelentă a imaginii HD cu capacităţile de mărire ale microscopului completând parametri tehnici ai seriei HD precedente cu multe caracteristici noi printre care:
• zoom de până la 320×, pentru ca şi cele mai mici detalii să fie clare şi ascuţite;
• o ajustare uşoară şi precisă a înălţimii camerei video în vederea unei focusări rapide şi exacte;
• posibilitate de înclinare la 45° respectiv rotire la 90° a dispozitivului optic pentru o poziţie de lucru corespunzătoare în timpul pocesului de verificare;
• salvarea de imagini direct pe un card de memorie SD, fără a fi neapărat necesară conectarea la un PC;
• poziţionare prin intermediul fascicolului laser din centrul dispozitivului optic;
• iluminare cu un tip nou de lampă LED de mare capacitate.
Reglările de bază ale ambelor tipuri (zoom-ul şi focusarea) se fac cu ajutorul unei unităţii de control XLINK de tip joy-stik.
În măsura în care dorim integrea funcţiilor sistemului la staţia noastră de lucru putem alege unitatea de control şi software XPRO care prin simpla apăsare a unui buton face posibilă reglarea zoom-ului, a focus-ului, a intensităţii iluminării şi a irisului precum şi înregistrarea instantanee şi salvarea imaginii (în cazul utlizării unui PC).
La dispoziţia sistemului MAGNUS HD există o multitudine de accesorii diferite care pot facilita procesul de testare ce are loc de-a lungul diferitelor procedee de verificare utilizate.
Printre acestea enumerăm consola înclinată cu suport circular, masa reglabilă în coordonate X-Y, pedală pentru reglarea zoom-ului, iluminat circular.

Ambele dispozitive, MAGNUS HD şi HD TREND, sunt adecvate măsurătorilor şi documentării cu ajutorul pachetelor-program MILLI şi MICRO dezvoltate de TAGARNO şi bazate pe XP/Vista//Win7.

Contact:
Adrian Iliescu
Interelectronic Romania SRL
+36 30 402-1987
+40 74 898-7270
adrian.iliescu@interelectronic.net
www.interelectronic.net

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu