Câştigaţi o platformă de dezvoltare Freescale Tower System

by donpedro

Freescale împreună cu Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga o platformă modulară de dezvoltare Freescale Tower System.
Freescale Tower System permite construirea rapidă a unui prototip reutilizabil pornind de la două plăci elevator între care se conectează module alese dintr-o mare colecţie, în continuă dezvol­tare, ce conţine module controler bazate pe 8/16/32-biţi MCU sau MPU și module periferice cu diverse funcţii.
Conceptul Freescale Tower System ridică proiectarea la un nivel superior deoarece este modular, cu hardware expandabil, ușor de folosit și reconfigurabil pentru verificări de proiecte și dezvoltări de programe. Modulele sunt form-factor, standardizate open-source, cu funcţii multiple, reutilizabile, iar lista de semnale permite utilizatorilor și unor parteneri să proiecteze module adiţionale cuplabile la sistem. Modulele microcontroler includ programe de depanare hardware Open Source BDM. Scade timpul de verificare a soluţiilor având acces la sisteme de operare în timp real (RTOS) și programe open-source și se simplifică proiectarea. Costul redus al modulelor ajută la testare de proiecte simple și dezvoltare de produse complete.
Verificarea soluţiilor software se face folosind sistemul de operare în timp real Freescale MQX™ RTOS v3.7.0 realizat pentru familiile de procesoare ColdFire, PowerPC și Kinetis ARM® CortexM4.
Mai multe note de aplicaţii, software și alte documentaţii utile găsiţi la www.freescale.com
Pentru a avea şansa de a câştiga un Tower System oferit de Freescale, abonaţi-vă acum la revista “Electronica Azi” în format digital.
Accesaţi acum rubrica “abonament” din site-ul revistei: www.electronica-azi.ro/abonamente.php şi introduceţi datele dumneavoastră în formularul de înscriere online.
Abonamentul la revista “Electronica Azi” este gratuit şi conţine 10 numere ale revistei în format flash putând fi vizualizate şi în format PDF.

Termen limită de înscriere la concurs: 20.04.2012.


Câştigătorul va fi anunţat în revista din luna Mai – Electronica Azi nr. 4 (164).

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu