Senzori SICK pentru fluide

by donpedro

Sistemele de automatizare folosite pe scară largă în industrie apelează adesea la soluţii de monitorizare şi detecţie a diferitelor mărimi fizice caracteristice mediului de funcţionare: presiune, nivel, temperatură etc. Aurocon COMPEC vă propune noua gamă de senzori pentru fluide prin desfăşurarea unei campanii dedicate cu preţuri speciale valabile pe durata întregului an 2012.

Soluţii inteligente pentru măsurarea nivelului

Fie că este vorba de măsurarea continuă sau în puncte intermediare a nivelului, Aurocon COMPEC vă oferă o gamă largă de soluţii SICK pentru ingineria de proces, stocare şi protecţie. În funcţie de instalaţie,
caracteristicile fluidului sau solidului al cărui nivel se doreşte a fi detectat, condiţiilor ambientale, vă este asigurat un portofoliu complet de produse însoţit de un înalt nivel de expertiză pentru o procesare eficientă.

Beneficii:
• senzorii robuşti reduc timpii inactivi;
• instalarea uşoară şi designul de montaj prin intermediul conceptelor de proiectare venite din experienţa dezvoltării de aplicaţii;
• senzori fără necesităţi de mentenanţă reduc costul total al acestora;
• integrare uşoară în sistemele dvs.;
• mai multe tipuri de ieşiri integrate într-un singur dispozitiv;
• carcasă de dimensiuni reduse pentru instalări uşoare.

Debitmetre

COMPEC vă oferă soluţii inovative de detecţie pentru tehnologii de măsurare a debitului care combină metode flexibile de măsurare şi design fiabil al echipamentelor cu designuri eficiente pentru sisteme cu grad înalt de automatizare. Fie că aveţi nevoie de a măsura rata debitului curent folosind valori analogice, fie că doriţi să calculaţi cantitatea folosind detecţia cu pulsuri, gama de debitmetre de la COMPEC oferă soluţii fiabile şi sigure, pentru o multitudine de medii de proces, chiar şi cele dificile.

Beneficii:
• disponibilitate ridicată a sistemelor industriale datorită designului robust şi tehnologiei de detecţie fără contact;
• senzori fără necesităţi de mentenanţă reduc costul total al acestora;
• integrare uşoară în sistemele dvs.
• mai multe tipuri de ieşiri integrate într-un singur dispozitiv, atât la senzor cât şi la partea de control.

Măsurare universală de presiune pentru lichide şi gaze

Portofoliul de senzori de presiune poate fi optim adaptat la cerinţele
individuale ale clienţilor mulţumită posibilităţilor versatile de configurare inteligentă. COMPEC vă oferă astfel, ca de obicei, componente fabricate din materiale de calitate, cu tehnologii de detecţie precisă, fiind în plus şi uşor de instalat şi operat.

Beneficii:
• tehnologie de măsurare de înaltă precizie şi foarte fiabilă;
• gamă largă de aplicabilitate;
• soluţie optimă pentru cerinţe individuale datorită versatilităţii în configurare.

Senzori de temperatură

Cu ajutorul gamei de senzori de temperatură cu contact pentru medii
fluide şi gazoase, COMPEC vă oferă soluţii cu lungimi multiple ale tijelor de inserţie sau cu conexiuni filetate de diverse tipuri de filet.

Beneficii:
• eficienţă de cost şi uz universal datorită posibilităţilor de configurare standardizată;
• componente fiabile şi stabile pe termen lung;
• o foarte bună precizie de măsurare şi liniaritate.

Accesorii pentru senzorii pentru fluide

Fie că este vorba de flanşe de montare pentru senzorii de nivel, de sisteme şi suporţi de montare, de conectori şi cabluri de diferite lungimi, de filtre şi echipamente de protecţie în special pentru funcţionarea la temperaturi joase caracteristice mediilor externe, accesoriile SICK oferite de Aurocon COMPEC vă permit instalarea practic în orice locaţie.

Aplicaţii

Măsurarea nivelului lichidelor agresive
Pentru monitorizarea nivelului lichidelor agresive din recipientele de dimensiuni mici şi medii este nevoie de tehnologie de măsurare fără contact. Datorită materialelor de calitate din care este fabricat şi rezistenţa excelentă la presiuni mari, senzorul ultrasonic UP56-2 este soluţia ideală pentru acest gen de aplicaţie.

Monitorizarea presiunii de apăsare unelte
Sistemele hidraulice sunt folosite în diverse aplicaţii din industria maşinilor-unelte. În cazul maşinilor unelte cu comandă numerică, uneltele sunt apăsate adesea prin sisteme hidraulice. Monitorizarea presiunii corecte de apăsare poate fi realizată prin intermediul senzorilor PBS cu afişaj de la SICK.

Măsurarea debitului în circuitele de refrigerare
Debitmetrul ultrasonic FFU monitorizează viteza de curgere a agentului de răcire dintr-un sistem de refrigerare. Debitmetrul poate deasemenea să fie folosit pentru a monitoriza fluidul prin intermediul unei ieşiri digitale. Principala caracteristică a acestei aplicaţii este măsurarea fiabilă a debitului care asigură o circulare optimizată a agentului de răcire, chiar şi la conductivităţi reduse.

Controlul temperaturii lubrifianţilor de răcire
Sistemele hidraulice sunt folosite în diverse aplicaţii din industria Pentru o funcţionarea cât mai fiabilă a unei maşini industriale, este nevoie de controlarea temperaturii lubrifianţilor de răcire ale acesteia.
Senzorul de temperatură TSP este cel mai recomandat senzor din gama SICK pentru a măsura temperatura lubrifianţilor.

Distribuitor autorizat SICK: AUROCON COMPEC srl
www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu