ODU Connector Systems: O conexiune pe care puteţi conta!

by donpedro

De peste 60 de ani, ODU oferă soluţii pe piaţa internaţională a sistemelor de conectică, dezvoltând departamente de proiectare, producţie, vânzări şi marketing pe pieţele importante ale lumii. Pe lângă site-ul principal de producţie din Mühldorf am Inn, Germania, în anul 2001 se înfiinţează ODU Shanghai Manufacturing în Shanghai, China şi 5 ani mai târziu, se pun bazele ODU ROM Manufacturing în Sibiu, România. Ampla reţea mondială de vânzări a făcut cunoscută compania şi atrage din ce în ce mai mulţi clienţi de pe pieţele cele mai importante ale lumii.
Compania ODU este reprezentată peste tot în lume, cuprinde filiale în China, Franţa, România, Scandinavia, Marea Britanie şi SUA, precum şi parteneri de vânzări la nivel mondial.

Un puternic sistem de management al calităţii este o componentă importantă de afaceri a companiei ODU. Compania este certificată ISO 9001 din anul 1994. În plus, divizia auto din grupul firmei este certificată ISO / TS 16949. Procesul de certificare a fost efectuat de către Bureau Veritas Quality International (BVQI). ODU este de asemenea, certificat în conformitate cu norma medicală ISO 13485: 2003 + AC: 2007.

ODU dezvoltă soluţii fiabile în domeniul sistemelor de conectoare pentru multe companii bine-cunoscute. Rezultatul este unul de înaltă calitate, iar produsele sunt inovatoare pentru piaţa globală. Aceste sisteme de conectoare oferă beneficii clare:
• Număr foarte mare de cicluri de mufare.
• Stabilitate absolută la contact.
• Acţiune rapidă la conectare şi deconectare.

Gamă completă de produse ODU

Pentru detalii suplimentare accesaţi catalogul on-line de pe site-ul firmei.
În cazul în care nu găsiţi în catalog reperul care să corespundă specificaţiilor dumneavoastră, sunt posibile modificări ale conectoarelor de la versiunea standard.

Împreună cu dumneavoastră putem găsi soluţia perfectă!

Contact
Ing. Alina Cibu
alina.cibu@odu-rom.ro
www.odu-rom.ro
ODU ROM Manufacturing – Sibiu, Romania
Tel: 0748144488
Fax: 0269 221006
Pentru informaţii generale accesaţi www.odu.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu