element14 și Atmel lansează kitul de dezvoltare SAM9

by donpedro

Accelerarea proiectării cu procesorul de aplicație ARM9 pentru aplicații de platformă pe bază de SO
element14, comunitatea electronică online, globală, a Premier Farnell, dedicată inginerilor electroniști, a anunțat astăzi disponibilitatea kitului de dezvoltare SAM9, o placă de evaluare cu caracteristici complete, axată pe procesorul AT91SAM9G45 de la Atmel, tip ARM.
Kitul le oferă dezvoltatorilor o platformă de dezvoltare bogată în caracteristici pentru proiectele cu microprocesor integrat, bazate pe ARM926, ceea ce permite cicluri de dezvoltare mai scurte și reducerea semnificativă a timpului de punere pe piață.
Utilizând kitul de dezvoltare SAM9, utilizatorii pot începe să dezvolte sisteme integrate pentru o mare varietate de aplicații și pot beneficia de susținerea puternică a ARM Connected Community, care oferă flexibilitate în alegerea instrumentelor software și a sistemelor de operare în timp real.
Placa, disponibilă prin element14 la un preț promoțional în limita stocului disponibil, oferă o gamă largă de periferice, inclusiv porturi USB gazdă/dispozitiv de mare viteză, o interfață Ethernet 10/100, două sloturi SD/MMC de mare viteză și un panou LCD QVGA 320×240 cu ecran tactil rezistent.
De asemenea, placa este compatibilă cu SO Linux, WinCE și Android și oferă numeroase aplicații exemplificative pentru aceste trei sisteme de operare, permițându-le inginerilor să-și dezvolte proiectele pe baza acestui procesor AT91SAM9G45. Procesorul este susținut de un sistem extins de compilatoare, depanatoare și instrumente RTOS și o mare varietate de IP-uri externe.

Pentru lista completă a kitului de dezvoltare SAM9, vă rugăm vizitați situl element14:
www.element14.com/community/docs/DOC-38394

element14
www.element14.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu