XP Power extinde linia LDU de drivere pentru LED-uri

by donpedro

XP Power a anunţat completări la seria LDU de drivere LED cu montare PCB, intrare DC, curent constant. Alcătuită din patru modele, oferind putere de 5, 7, 14 şi 20 Watts, aceste drivere LED extrem de eficiente, au o eficiență tipică de 93% pentru modele de 5 – 14 Watt şi 95% pentru dispozitivele de 20 Watt.
Seria LDU20 oferă curent de ieşire până la 700 mA, iar seria LDU05, 07 şi 14 are o putere maximă de 1000 mA. Driverele pot accepta o gamă foarte largă de tensiune de intrare 7 – 30 VDC, care trebuie să fie de cel puţin 2 V mai mare decât ieșirea.
Opţiunile de reglare a intensității luminoase (Dimming) includ două metode analogice (de tensiune sau de rezistenţă) şi semnalul de intrare PWM. Metoda PWM are o frecvenţă maximă de operare de 1 kHz, cu un timp on/off minim de 200ns. Când se foloseşte o metodă analogică de reglare a intensităţii luminoase, gama de curent de ieşire poate fi ajustată de la 25% la 100% din curentul nominal.
O intrare de comandă de la distanță on / off oferă proiectantului capacitatea de a controla ieşirea sau secvenţa de start-up. Toate modelele oferă protecţie în cazul unui scurt circuit sau întrerupere a dispozitivului cu LED-uri.

XP POWER
www.xppower.com

Adaugă un comentariu