PLS prezintă UDE 3.2 – noul banc de lucru (workbench) universal multinucleu (multicore) – care simplifică controlul multinucleu și depanarea la nivel de sistem

by donpedro

PLS Logik & Systeme Programmierbare prezintă produs

ul său Motor de depanare universal (UDE) 3.2 pentru prima dată în lume în 2012, la Nuremberg Hall 4, Booth 4-310, în perioada 28 Februarie – 1 Martie 2012. Produsul UDE 3.2 oferă noi funcţii pentru un control multicore deosebit de eficient, având capabilităţi unice de vizualizare la nivel de sistem şi de sprijin dedicate pentru o gamă largă din cele mai recente circuite SoCs pe 32-biţi de la diferiţi producători.
UDE 3.2, care este optimizat pentru un Workbench universal multicore pentru noua arhitectură multicore numită TriCore, ce face parte din Dispozitivele de dezvoltare de la Infineon precum şi pentru dispozitive din Programul comun de dezvoltare STMicroelectronics / Freescale (PDC), include un încărcător de program multinucleu (multicore program loader) care controlează cererea de încărcare cu programe a mai multe nuclee, precum şi un manager de control multicore al rulării programului pentru controlul sincron Runtime. Prin urmare, datele înregistrate de către linia on-chip ca Infineon Debug Multi-Core Solution (MCDS) sau linia externă (Nexus sau CoreSight) pot fi vizualizate şi utilizate pentru funcţii de analiză la nivel de sistem, cum ar fi acoperirea cod sau profilare. Analiza grafică de acoperire cod permite recunoaşterea simplă a neexecutării codului la o funcţie, a liniei sursă sau nivel de cod maşină. Profilarea funcțiilor ajută cu optimizarea performanţei aplicaţiilor.
Cea mai recentă versiune a UDE promite, de asemenea, sprijin dedicat pentru Power Architecture, dispozitive bazate pe SPC56x de la STMicroelectronics şi familia Qorivva MPC56xx de la Freescale. Cu UDE 3.2, de exemplu, ambele miezuri dual core derivate din e200 pot fi depanate cu o interfaţă cu utilizatorul, în ambele moduri: blocare sigură la pași relevanți (LS) şi decuplat paralel (DP).

PLS Programmierbare Logik & Systeme GmbH
www.pls-mc.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu