Innovation Series „Summit virtual” de pe element14 se pregătește de lansare luna aceasta

by donpedro

Înregistrați-vă acum pentru un seminar live în data de 16 și 17 ianuarie, pentru a avea șansa de a câștiga ultimul dispozitiv Kindle de la Amazon

element14, comunitatea globală de colaborare în domeniul electronicii de la Premier Farnell plc(LSE:pfl) face ultimele pregătiri pentru lansarea summitului online „Innovation Series”, cu durata de două zile, în data de 16 și 17 ianuarie 2012. Evenimentul, care va reuni mai mulți lideri din industria electronică, speră să vă poată împărtăși noutățile pe care vi le rezervă viitorul, în domeniul medical, al energiei alternative și al roboticii. Printre vorbitorii din cadrul summitului se numără Jack Ganssle de la Embedded Group și alți vorbitori de marcă din industrie. În urma evenimentului live, toate înregistrările video vor fi disponibile exclusiv, în mod gratuit, până pe 28 februarie pe element14 la www.element14.com/innovators.

După 28 februarie, înregistrările video vor fi disponibile la cerere pe element14 tv – „Video-On-Demand channel” al Premier Farnell, care oferă acces instantaneu la o gamă extinsă de înregistrări video cu conținut informațional bogat, într-o singură destinație, în cadrul căreia se pot efectua cu ușurință căutări.
element14 le oferă de asemenea utilizatorilor șansa de a câștiga cel mai nou dispozitiv Kindle de la Amazon. Oricine se înregistrează pentru unul din seminariile web live, în cadrul evenimentului de două zile „element14 Innovation Series”, care va avea loc între 16 și 17 ianuarie 2012, va intra automat în concurs.

„Innovation Series prezintă tendințele noi și emergente din industria electronicii, pentru a-i ajuta pe clienții noștri să rămână la curent cu ultimele inovații” a afirmat Dianne Kibbey, Director global Comunitate pentru element14. „Prin intermediul seminariilor web în direct, axate pe subiecte foarte importante cum ar fi soluționarea provocărilor globale impuse de Directiva RoHS alături de renumitul expert în legislație, dl Gary Nevison până la productivitatea în cadrul ciclului de proiectare, summitul va avea câte ceva pentru fiecare persoană implicată în proiectarea din domeniul electronicii și în procesele conexe”.

De asemenea, utilizatorii care ne urmează la @element14 și retransmit oricare dintre chaturile sau seminariile web în direct au o șansă suplimentară de a câștiga un dispozitiv Kindle de la Amazon.

Pentru a face parte din acest eveniment inovator, înregistrați-vă la www.element14.com/innovators
sau urmați-ne pe element14 accesând butonul “innovation”.

element14
www.element14.com

Adaugă un comentariu