Un nou senzor de poziţie cu protecţie împotriva prafului combustibil

by donpedro

Producătorul ASM şi-a extins familia de senzori de poziţie cu cablu robust POSIWIRE® cu seria WS12EX, care are un interval de măsurare de până la 3000mm.

În locurile în care praful combustibil este prezent, temperatura de suprafaţă maxim admisibilă a echipamentelor instalate este limitată la doar 2/3 din temperatura minimă de aprindere a prafului combustibil din jur. Dacă există un risc de acumulare de praf, este necesar să fie evaluaţi şi factori suplimentari cum ar fi punctul de ardere mocnită a prafului şi distanţele suplimentare de siguranţă la temperatură.
Seria WS12EX a fost dezvoltată pentru a satisface toate aceste cerinţe de siguranţă referitoare la praful combustibil.
Carcasa senzorului de poziţie se înscrie în clasa IP67, iar acesta este disponibil cu ieşiri analogice standard: 0-10Vcc şi 4-20mA. Liniaritatea este de ±0,10% din întreaga scală sau opţional ±0,05%.
Un potenţiometru de precizie este utilizat pentru elementul rotativ de detectare. Seria WS12EX satisface cerinţele Categoriei 3 Ex de siguranţă împotriva exploziei prafului, Zona 22 pentru praf neconductiv.
Seria WS12EX a fost concepută pentru numeroase ramuri ale industriei în care praful combustibil este prezent: fabricile de cherestea (praf de lemn), prelucrarea produselor alimentare (praf de făină) şi alte aplicaţii dure (praf de carbon).

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu