PC compact cu montare pe şină DIN cu memorie flash on-board

by donpedro

DSM a dezvoltat un nou model cu memorie flash integrată de 3,6 GB, adăugându-l familiei sale compacte de PC-uri cu montare pe şină DIN H1-A. Modulele flash fac posibilă implementarea de sisteme de operare embedded precum Windows® POSReady sau Windows® Embedded Standard, şi Linux, dar şi pentru stocare de date.
Modulul MSC Vertriebs GmbH Qseven™ potrivit pentru H1-A dispune de procesorul economic energetic Intel® Atom™ Z510 şi mamorie RAM DDR2 de 1 GB. Cipsetul este Intel® US15W SCH System Controller Hub cu accelerator media grafic integrat Intel® GMA 500.
PC-ul DSM Computer H1-A DIN este lat de numai 122 mm, oferă o instalare rapidă şi standardizată şi este uşor de pus în funcţiune într-un cabinet electric.
Sistemul are înălţimea de 90 mm şi profunzimea de 41 mm, este uşor şi este protejat într-o carcasă din aluminiu de înaltă calitate. Consumul energetic al H1-A este de mai puţin de 10 W la sarcină maximă. Pentru o disipare optimă a căldurii, modulul 70 mm × 70 mm Qseven™ este direct conectat cu carcasa computerului.

DSM Computer GmbH | www.dsm-computer.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu