GAMA DE CONECTOARE METALICE ODU MINI-SNAP

by donpedro

ODU ROM Manufacturing produce şi comercializează o gamă variată de conectoare, acoperind cu succes multe domenii de aplicabilitate. ODU MINI-SNAP este un conector utilizat în majoritatea domeniilor datorită avantajelor pe care le oferă: mufarea şi demufarea se face foarte uşor chiar şi în locuri greu accesibile, numărul ciclurilor de mufare este de minim 5000, închiderea conectorului se face ermetic, clasele de protecţie IP 50, IP 67, IP 68, carcasa se poate curăţa uşor, nu necesită spaţiu mare alocat pe panourile de montare şi este compatibil cu conectoarele produse de alte firme din aceeaşi clasă.

• Conectoarele au carcase metalice disponibile în 8 mărimi
• Diametrul exterior al carcasei poate fi între 6.5mm şi 42mm
• Numărul de contacte de la 1 la 40 valabile în configuraţie standard sau mixtă
• Contactele pot avea terminaţii pentru cositorire, sertizare sau pentru PCB

Gama de conectoare dispune de cinci serii, fiecare având anumite caracteristici:
Seria L şi F au conectoare compatibile cu conectoarele produse de alte firme din aceeaşi clasă.

Seria K are clasa de protecţie IP 68, seria B este cea mai veche serie de conectoare cu sistem de autoblocare la mufare, iar seria S are corpul izolator în două trepte, o parte cu terminaţii bucşe şi cealaltă jumătate cu pini.
Există mai multe tipuri de închidere prin mufare: cu autoblocare, tip baionetă sau prin înfiletare. Cel mai utilizabil sistem de închidere este cel cu autoblocare “push-pull” în care mufarea şi demufarea se realizează repede şi cu mare uşurinţă. Acest tip de închidere oferă stabilitate în medii dificile cum este cel cu vribraţii sau şocuri, cuplarea şi decuplarea se poate realiza chiar şi în spaţiile limitate.
Conectoarele prezintă mai multe variante de cuplare: cablu la panou în jur de 85% din asamblări sunt echipate în acest mod; cablu la cablu aproximativ 10% şi panou la panou, 5%.
O altă variantă ar mai fi combinaţia cu contacte pentru PCB.

Exemple

Ambele conectoare sunt echipate cu cabluri, conectorul plug se va mufa cu conectorul în linie “In line receptacle”.

Conectorul cu cablu se va conecta la conectorul din panou.

Conectoarele circulare metalice ODU MINI-SNAP sunt folosite în telecomunicaţii, industria electronică, automatizări, măsurare şi testare, echipamente medicale, dispozitive de monitorizare şi diagnoză etc.

Împreună cu dumneavoastră putem găsi soluţia perfectă!

Contact
Ing. Alina Cibu
alina.cibu@odu-rom.ro
www.odu-rom.ro
ODU ROM Manufacturing – Sibiu, Romania
Tel: 0748144488
Fax: 0269 221006
Pentru informaţii generale accesaţi www.odu.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu