Agilent N9340B – Analizor Spectral Portabil (HSA). Prezentare tehnică – partea a III-a

by donpedro

Măsurătoarea puterii câmpului ia automat în considerare factorul antenei. Tabelul antenei poate fi definit de software-ul PC standard N9340B.

Puneţi viteza şi performanţa analizorului spectral Agilent la dispoziţia inginerilor dumneavoastră pe teren.

Tabel canale
Pentru utilizatorii care preferă să regleze spectrul analizorului conform numerelor canalelor în loc de frecvenţa centrală, veţi descoperi că noua funcţie este uşor de utilizat. Tabelul de canale include majoritatea standardelor de comunicaţie wireless, cum ar fi AMPS, GSM/EDGE/GPRS, CDMA, CDMA2000 etc. Tabelul de canale poate fi de asemenea editat de utilizator folosind software-ul PC inclus N9340B. Tabelul de canale revizuit poate fi descărcat la analizor prin cablul USB sau cu ajutorul unui stick de memorie USB.

Tabelul canalelor oferă posibilitatea de a acorda N9340B corespunzător numerelor canalelor.

Utilitate optimizată N9340B pentru a îmbunătăţi productivitatea testării pe teren
• Ecran TFT 6.5” cu afişaj strălucitor pentru utilizare în interior şi exterior
• Taste iluminate pentru utilizarea în timpul nopţii
• Durată de viaţă baterie 4 ore
• Conectivitate modernă USB şi LAN pentru transfer de date şi comandă de la distanţă
• Interfaţă cu utilizatorul în mai multe limbi
• Design robust pentru utilizarea pe teren

Tabelul canalelor este editabil cu ajutorul software-ului PC N9340B.

Vizualizaţi clar trasele în interior cât şi în exterior
La fel ca toate noile echipamente de teren portabile de la Agilent, utilizarea în condiţii de lumină solară puternică sau condiţii de iluminare naturală dificilă nu reprezintă o problemă.
Afişajul TFT de 6.5” cu o rezoluţie de 640 × 480 pixeli afişează o trasă clară şi strălucitoare atât afară cât şi în interior. Nu este necesar să utilizaţi instrumentul la umbră.

Taste cu iluminare pentru utilizare noaptea
N9340B dispune de taste cu iluminare pentru utilizarea în timpul nopţii. Utilizatorul poate vedea clar tastele chiar şi pe întuneric. Utilizatorul poate regla lumiozitatea tastelor şi durata cât timp acestea luminează. Oferă utilizatorului posibilitatea de a folosi N9340B noaptea.

Senzor de lumină incorporat
N9340B dispune de un senzor de lumină pe panoul frontal. Acest senzor poate fi activat pentru a ajusta luminozitatea afişajului pentru a se adapta la condiţiile de iluminare.

O geantă de transport standard oferă protecţie suplimentară pentru analizorul dumneavoastră.

Durată lungă de viaţă a bateriei
Testarea pe teren înseamnă adesea lipsa alimentării de la reţea. Bateriile trebuie să ofere un timp de operare cât mai lung înainte de reîncărcare. Veţi descoperi că analizorul Agilent N9340B dispune de un management superior al puterii, oferind un timp de utilizare impresionant de 4 ore. Este uşor de utilizat pentru o întreagă zi pe teren. Există un sistem avansat de management al bateriei. Acesta ajută la extinderea timpului util de utilizare a bateriei până la patru ore. Cu doar o baterie de rezervă, sau o reîncărcare rapidă de la un autovehicul folosind încărcătorul de brichetă auto livrat, puteţi utiliza instrumentul pentru o întreagă zi fără o sursă de alimentare de la reţea.

Conectivitate modernă USB şi LAN
Acum este disponibilă comanda de la distanţă a N934-B folosind SCPI prin USB/LAN!
Analiza detaliată a rezultatelor pe teren nu este întotdeauna convenabilă sau posibilă. Va fi nevoie să stocaţi rezultatele pentru investigaţii ulterioare. N9340B suportă drive-uri USB pentru stocarea şi rechemarea datelor. Aceasta face uşoară transferarea şi protejarea datelor măsurate. Conectarea la un PC este simplă şi transferul datelor este rapid prin cablul USB. Pentru testarea în laborator şi pe bancul de lucru, interfaţa USB/LAN şi software-ul PC suportă de asemenea comanda de la distanţă a analizorului spectral Agilent N9340B. Aceasta permite utilizarea corespunzătoare a formatelor mari de ecran PC. Software-ul compatibil Windows® oferă stocarea automată a datelor şi graficelor selectate.

N9340B suportă comanda de la distanţă folosind SCPI prin USB şi LAN. * Windows este marcă înregistrată în SUA a companiei Microsoft.

Suficient de robust pentru aplicaţii militare
Veţi descoperi că acest analizor Agilent este suficient de robust pentru aplicaţii militare. Pe lângă construcţia sa compactă şi robustă, mânerele mari cauciucate acoperă ambele capete, oferind o protecţie suplimentară la manevrarea dură. Tastatura etanşă şi ecranul sunt rezistente la umezeală şi praf. Desigur, există o geantă de transport protectoare care oferă o protecţie suplimentară analizorului.

Ing. Gabriel Ghioca
gabriel.ghioca@arc.ro

Arc Braşov SRL
Tel.: 0268 472577
Fax: 0268 419749
www.arc.ro

ARC BRAŞOV: partener premium AGILENT pentru România

Adaugă un comentariu