Noua serie 25B

by donpedro

Spot de lumină optim pentru fiecare aplicaţie
Leuze electronic a proiectat noul scaner energetic difuz HRTR 25B-S cu spot de lumină focusat optim pentru detecţia suprafeţelor lucioase şi a echipat scanner-ul HRTR 25B-XL cu un spot foarte mare pentru sarcini de poziţionare. Pentru mulţi utilizatori, aceasta este o împărţire interesantă în cadrul puternicei serii 25B.
Design-ul S permite detecţia sigură a obiectelor cu suprafeţe lucioase şi structurate diferit datorită spotului focusat. Varianta XL este senzorul de top pentru sarcini de poziţionare datorită spotului mare. Cu acest senzor, este posibilă detecţia exactă a marginilor şi poziţionarea suprafeţelor metalice lucioase şi perforate şi a stâlpilor şi poliţelor din rafturi. În plus, spotul mare al variantei XL este optim pentru detecţia containerelor neînchise complet.
Scanner-ele energetice difuze cu suprimarea fundalului din seria 25B de la Leuze sunt caracterizate de limita de scannare de până la 1000 mm. Prin domeniul de reglare mare care începe la 50mm, noua serie 25B oferă o flexibilitate foarte mare pentru un spectru larg de aplicaţii – un avantaj major pentru mulţi utilizatori. Aparatele sunt compacte, salvează spaţiu în timpul instalării şi facilitează un comportament de comutare exact şi detecţie sigură a obiectelor datorită unei diferenţe alb/negru minime.

O’Boyle
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu