Durabook T7M – tableta ergonomică

by donpedro

Durabook T7M este o tabletă ergonomică foarte robustă cu multe caracteristici. Proiectată să rezolve un număr de probleme impuse la munca pe teren, T7M aduce o gamă largă de caracteristici utile pentru colectarea datelor pe teren în timp real, care poate reduce semnificativ volumul de muncă al utilizatorului fără a compromite procesul de muncă. Domenii de utilizare: Armata / Transport / Poliţie / Logistică-Depozite / Utilităţi / Servicii pe teren / Industria maritimă / Agricultură

Caracteristici cheie
Design robust, confrom standardului MIL-STD 810G, Method 516.6, Procedure IV, 4 feet drop.
Vibraţii: Depozitare: MIL-STD 810G, Method 514.6, Procedure I. Operaţional : ASTM 4169-99.
Temperatură: Operaţional: -20°C~60°C, Depozitare: -55°C~75°C
Umiditate: Operaţional: 5%~95% RH.
Standard IP65 pentru apă şi praf.
LCD şi sistem de montare HDD rezistent la şocuri.
Carcasă din aliaj de magneziu.
Carcasă protejată cu cauciuc siliconic.
Sistem de avertizare HDD când temperatura scade sub 0 grade C.

Boxă modulară I/O:
• I/O 1: 1×mufă microfon + mufă căşti + 2×mufă USB + mufă LAN RJ45.
• I/O 2: 2×USB + RS232.
• I/O 3: RS-232 ×1, RJ-45×1, USB×1.

Alte caracteristici
Touch Screen Rezistiv, Digitizer, Comutator Automat, Reglare automată a luminozităţii, Sistem de citire la lumină puternică, Cameră integrată de 2 Megapixeli, Tastatură Numerică cu iluminare de fundal, Taste programabile.

Viaţă lungă a bateriei
Bateriile de capacitate mare opţionale permit utilizatorului să opereze T7M până la 8 ore cu o singură încarcare.
Sistemul “Hot Swap Battery T7M” este creat cu 2 locuri de baterie cu schimbare rapidă. În momentul golirii unei baterii, utilizatorul poate să schimbe bateria în câteva secunde fără a opri echipamentul.
Caracteristica “hot swap” permite utilizarea continuă fără oprire când bateria de rezervă este disponibilă pentru “hot swap”.

Cititor coduri de bare/Cititor RFID.
Cititor coduri de bare integrat disponibil ca opţiune pentru muncă de teren, depozite şi diverse necesităţi pentru managementul inventarului.
Datorită cererii tot mai mari în diverse industrii, T7M oferă tehnologia RFID pentru a satisface cerinţele aplicaţiilor utilizatorului pentru colectarea datelor sau identificare.

Comunicare
• WWAN HSDPA/EVDO.
• U-BloxGPS.
• Intel ® 5100 a/b/g/n.
• Bluetooth 2.1 + rată de transfer îmbunătăţită.

U12C Rugged Convertible Notebook Military purpose


Durabook U12C este cel mai uşor notebook robust convertibil care să treacă standardul MIL-STD 810G pentru scăpare pe sol, vibraţii şi şoc. În carcasa lui subţire, U12C este echipat cu caracteristici inovative şi flexibilităţi pentru o varietate largă de aplicaţii pentru muncitorii pe teren pentru orice medii dificile.
Domenii de utilizare: Logistică / Siguranţă publică / Utilităţi / Servicii pe teren / Transporturi-Distribuţie / Guvernamental / Servici de urgenţă / Sănătate

Caracteristici cheie
U12 este construit să facă faţă testelor riguroase ale mediului exterior şi totodată respectă standardele militare de durabilitate. Design robust, conform standardului MIL-STD 810G, Method 516.4, Procedure I. Operaţional: ASTM 4169-99.
Etanşarea de apă, conferă o protecţie a tastaturii, touchpad-ului respectiv scanerului de amprentă la stropii de apă. Temperatura: Operaţional: -20°C ~ 50°C, Depozitare: -40°C ~ 70°C. Umiditate: Operaţional: 20%~90% RH. Afişaj LCD securizat -66.79g, 220cm. Porturile I/O au protecţie de cauciuc împotriva prafului şi picăturilor de apă.
Circuit inteligent cu dublă protecţie a bateriei.
LCD şi HDD rezistent la şocuri. Carcasă din aliaj de magneziu.

Forma convertibilă. U12C este făcut cu un picior pivotant al afişajului care permite utilizatorului să rotească ecranul 180° transformându-l în tabletă. Acest lucru permite ca U12C să fie utilizat atât ca leptop cât şi ca tabletă în orice împrejurare.

HDD cu eliberare rapidă. U12C este construit cu un mecanism de eliberare rapidă a HDD prin apăsarea celor două încuietori una către cealaltă, această caracteristică putând fi dezactivată prin închiderea uşilor HDD cu şuruburi.

Stealth Mode. U12C dispune de un buton “Stealth Mode” care opreşte instant orice lumină sau sunet. Operaţiunile pot fi reîncepute cu apăsarea din nou a butonului. Această caracteristică este ideală pentru operaţiunile de filaj.

Boxe I/O Modulare. U12C este contruit cu module I/O schimbabile de utilizator ceea ce asigură flexibilitate şi versalitate prin care se poate acomoda largii game de aplicaţii.

Uşor. U12C este cel mai uşor leptop robust convertibil disponibil.
Comunicare. Gobi 2000, WWAN HSDPA/EVDO, GPS, Intel® Wireless WiFi Link 5100 (802.11a/b/g/n), Bluetooth 2.1 + rată de transfer îmbunătăţită.

Contact
Ioan Cojanu – CCI Coordinator
ioancojanu@lthd.com

Head Office:
LTHD Corporation
www.lthd.com

Tel.: +40 356 401266; +40 256 201273; +40 729 009922
Fax: +40 256 490813
Mobil: +40 722 247882

Adaugă un comentariu