Componente de automatizare de înaltă calitate

by donpedro

CONTROLERE DE TEMPERATURĂ

Seria KT oferă atât înaltă performanţă cât şi economie. Intrările multiple permit conectarea de termocuploare, RTD, intrări de tensiune şi curent continuu pentru senzorii de detectare a temperaturii. Toate operaţiunile necesare pot fi activate prin tastele de pe panoul frontal, iar modul de control PID de mare precizie asigură o plajă de intrare de ± 0,2%. Seria KT oferă opţional diverse interfeţe şi protocoale de comunicare.

TIMERE, CONTOARE ŞI LIMITATOARE

Proiectate pentru flexibilitate şi fiabilitate maximă, timerele şi contoarele noastre de înaltă precizie şi calitate au diverse funcţii de măsurare în diferite game de timp. Ele sunt uşor de configurat şi au un design deosebit. Limitatoarele Panasonic sunt compacte şi extrem de funcţionale, având o fiabilitate superioară şi rezistenţă la câmpurile de sudură precum şi o durată lungă de viaţă datorită contactelor şi mecanismelor de comutare unice.

MOTOARE DE VENTILATOR

Seria de motoare de ventilator include motoare axiale “ASFN” destinate aplicaţiilor pentru curent continuu şi “ASEN” celor pentru curent alternativ. Este larg cunoscut că motoarele Panasonic sunt caracterizate de înaltă performanţă, durată de viaţă înde­lungată şi funcţionare silenţioasă. Datorită performanţei lor ridicate şi a unei game largi de dimensiuni şi tensiuni de alimentare acestea se pretează excelent în diverse aplicaţii industriale.

CONTOARELE ECO-POWER

Seria de contoare de putere
Panasonic Eco-POWER aduce transparenţă în informaţiile dumneavoastră privind consumul. Datele măsurate, cum ar fi valoarea de intrare a puterii, tensiunea, curentul, factorul de putere, frecvenţa etc. pot fi vizualizate şi analizate, descoperind arii potenţiale de economisire a energiei. Contoarele din seria Eco pot astfel contribui serios la optimizarea consumului energetic în situri de producţie şi hale industriale, reducând astfel emisiile de CO² la nivel global. Avantajul: soluţii complete de la Panasonic pentru aplicaţiile dumneavoastră!

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu