CONTRINEX SERIA 600

by donpedro

CONTRINEX AG este cunoscut pentru produsele sale specializate şi inovatoare. Experienţa pe care o are a fost folosită pentru a dezvolta un senzor inductiv standard, bazat pe tehnologia ASIC, care oferă toate avantajele senzorilor de înaltă performanţă şi calitate elveţiană CONTRINEX la un preţ economic.

Tehnologia ASIC asigură un raport preţ / performanţă imbatabil şi vă va ajuta să creşteţi fiabilitatea sistemului. Prin utilizarea unui cip ASIC (circuite integrate specifice aplicaţiei) numărul de componente electronice se reduce semnificativ, scăzând riscul de defectare a lor şi creşte în mod automat durata de viaţă a senzorului.

Gama completă cuprinde senzori începând cu cei miniaturali cu diametrul de 3mm şi distanţă de operare de 1mm, până la senzori M30 cu distanţa de funcţionare de 15mm. Indiferent de mărimea senzorului, toate au integrate o compensare de temperatură excelentă care să permită un interval extins de temperaturi de la -25°C la +100°C şi distanţa de functionare de până la 2 ori mai mare decât standardul. Între senzori este realizată o deviere de la distanţa de funcţionare de mai puţin de 2%, ceea ce permite o precizie de comutare remarcabilă, făcând instalarea senzorilor rapidă şi uşoară.

De-a lungul anilor senzorii inductivi s-au dovedit a fi o soluţie fiabilă de detectare şi o soluţie de rezolvare reala a problemelor pentru clienţii noştri din mai multe industrii. Senzorii sunt utilizaţi în prese de ambutisare adâncă unde condiţiile de lucru sunt dure, în maşini din industria textilă unde soluţiile de detectare cu manevrabilitate uşoară şi eficienţă a costurilor sunt necesare, sau în tehnologii moderne, cum ar fi turbinele eoliene.

Raportul deosebit preţ / performanţă şi uşurinţa în utilizare universală a seriei CONTRINEX 600 ajută clienţii noştri să crească fiabilitatea maşinilor lor, făcându-le astfel sistemele de lucru mai profitabile, oferindu-le avanteje faţă de competitori.

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu