Câştigaţi o platformă de dezvoltare “Project Board Student Learning Kit”

by donpedro

Freescale împreună cu Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga o placă demo cu interfaţă la microcontroler – PBMCUSLK – “Project Board Student Learning Kit”.
PBMCUSLK este recomandată atât începătorilor care au nevoie de lecţii introductive pentru aplicaţii cu microcontrolere de 8/16 biţi, cât și celor deja familiarizaţi care doresc să dezvolte proiecte.
“Project Board Student Learning Kit” este cel mai bun mod de a construi un prototip și a testa o componentă electronică sau interfaţă la un microcontroler. Acest kit este însoţit de o colecţie de plăci de dezvoltare și instrumente de dezvoltare Code Warrior™ care asigură o interfaţare flexibilă la microcontroler și programarea acestuia.
Se poate procura și utiliza un pachet de module de aplicaţii adiţionale precum PBS08QG8SLK (HCS08), PBS12C128SLK (HCS12), PBS12DT256SLK (HCS12), PBS12XDT512SLK (S12X), PB56F801SLK (DSP), PB5211SLK (Coldfire), PB52233SLK (Coldfire).
Mai multe note de aplicaţii, software și alte documentaţii utile găsiţi la www.freescale.com

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul oferit de Freescale – PBMCUSLK, abonaţi-vă acum la revista “Electronica Azi” în format digital. Accesaţi acum pagina web a revistei: www.electronica-azi.ro/abonamente.php şi introduceţi datele dumneavoastră în formularul de înscriere online.

Abonamentul la revista “Electronica Azi” este gratuit şi conţine 10 numere ale revistei în format flash putând fi vizualizate şi în format PDF.

Termen limită de înscriere la concurs: 20.03.2012.

Câştigătorul va fi anunţat în revista din luna Aprilie – Electronica Azi nr. 3 (163).

Câştigătorul celui de-al treilea iPOD touch: Radu Bunea, Bucureşti

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu