Foundation Fieldbus anunţă noul blog tehnologic FOUNDATION™

by donpedro

FOUNDATION Fieldbus a anunţat stabilirea unui nou blog ce se adresează unei game mari de probleme afectând lumea tehnologiei FOUNDATION™. Având ca adresă http://foundationfieldbus.blogspot.com, blogul va acoperi topici de interes pentru furnizorii de echipamente fieldbus, utilizatori finali, companii de inginerie, integratori de sistem şi alţii.
FOUNDATION Fieldbus oferă o infrastructură de automatizare a proceselor bazată pe standarde, neutră faţă de furnizori, pentru calitatea operaţională a fabricii — una dintre cele mai avansate şi scalabile soluţii disponibile. Tehnologia este proiectată pentru a permite integritatea procesului; inteligenţa afacerii; şi integrarea deschisă, scalabilă într-un mediu gestionat. Prima aplicaţie comercială FOUNDATION fieldbus a fost instalată în 1997. De atunci, peste un milion de dispozitive au fost vândute pe o piaţă de 1,5 miliarde dolari de produse, aplicaţii şi servicii.
Managerul de marketing mondial al Fieldbus Foundation, Larry O’Brien, va fi moderatorul noului blog al FOUNDATION fieldbus.
Printre postările recente pe blog pot fi date ca exemplu:

• Certificarea instructorilor FOUNDATION fieldbus la câteva instituţii educaţionale de vârf din lume.
• Lansarea de noi produse conforme FOUNDATION de către un număr de furnizori de frunte de echipamente de automatizare.
• Instalarea cu succes a tehnologiei FOUNDATION în industria apei la nivel municipal.
• Testarea interoperabilităţii Fieldbus host sub noul proces de înregistrare al profilului “61b” dat de Fieldbus Foundation.

www.fieldbus.org

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu