Traductor incremental de tip inel

by donpedro

ALPS ELECTRIC EUROPE GmbH a lansat EC35A un traductor incremental cu 2 faze şi profil redus tubular cu diametrul interior de 23,6 mm. Dispozitivul de tip SMT ce poate plasat pe verticală are dimensiunile de 35 mm × 4,5 mm (diametru × înălţime) şi deţine un timp lung de viaţă de până la 50.000 de cicluri de rotaţie. Acesta furnizează o rezoluţie de 15 pulsuri sau mai degrabă 30 de cuplări pe rotaţie. Cuplul necesar de cuplare se ridică până la 18±7mNm.
Cu tensiune nominală de 5VDC, EC35A are un curent de operare maxim de 10mA. Gama de temperaturi de lucru variază între –40°C şi +85°C. Forma tubulară a encoderului contribuie în particular la o mai mare libertate a structurilor proiectate cu acesta deoarece în centrul acestuia pot fi montate comutatoare şi LED-uri.
Printre aplicaţiile tipice ale EC35A se numără controlul de volum şi schimbul de funcţie pentru echipamentele AV şi sisteme de navigaţie ale maşinii, controlul temperaturii pentru HVAC-uri, selectarea meniului pentru instalaţii casnice cum sunt maşinile de spălat şi cuptoarele cu microunde.

ALPS Electric Co., Ltd.
www.alps.com

Adaugă un comentariu