Primul CI de ceas cu 4 PLL de înaltă performanţă de la Silicon Labs

by donpedro

Silicon Laboratories Inc., a lansat circuitul integrat de ceas cel mai înalt integrat şi cu cele mai mari performanţe din industrie, adresându-se cerinţelor complexe de temporizare ale aplicaţiilor de reţele de transport prin fibră optică (OTN). Beneficiind de tehnologia patentată DSPLL® a Silicon Labs, noile circuite de ceas Si5374 şi Si5375 sunt primele circuite de temporizare pe un singur cip care integrează 4 PLL-uri (phase-locked loops) independente şi înalt performante, oferind dublarea numărului de PLL-uri integrate şi o instabilitate cu 40 % mai redusă decât soluţiile competitoare.
OTN este un protocol de ultimă generaţie (ITU G.8251 şi G.709) care oferă o cale eficientă de a multiplexa diferite servicii prin reţele optice, făcându-l o soluţie ideală pentru routere, echipamente de transmisie WDM (wavelength division multiplexing) şi platforme multi-serviciu. Aplicaţiile OTN răspund provocărilor complexe de temporizare. Dispozitivele Silicon Labs DSPLL Si537x produc până la opt ieşiri de ceas cu instabilitate redusă, simplificând proiectarea plăcilor OTN 10G, 40G şi 100G de orice protocol şi orice port.
Fiecare multiplicator de ceas DSPLL poate fi configurat să genereze orice frecvenţă de la 2 kHz la 808 MHz dintr-o intrare de la 2 kHz la 710 MHz. Această flexibilitate excepţională reduce costul şi complexitatea plăcilor de linie OTN multi-protocol prin minimizarea necesităţii de CI multiple. Arhitectura flexibilă DSPLL a dispozitivelor Si537x simplifică generarea de semnale de ceas de referinţă PHY de mare viteză cu performanţe ridicate în ceea ce priveşte instabilitatea de 0,4 picosecunde, eliminând necesitatea de PLL-uri discrete bazate pe VCXO curent utilizate în aplicaţii OTU3 şi OTU4.

Silicon Laboratories Inc.
www.silabs.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu