Noi repetoare de la National Semiconductor

by donpedro

National Semiconductor Corp. a lansat noua familie de repetoare PCI Express® (PCIe) Gen-3 (8 Gbps) ce oferă performanţe de condiţionare a semnalului fără precedent şi un consum redus energetic pentru servere de date şi sisteme de stocare. Repetoarele National PCIe au trecut testele de interoperabilitate Gen-3 cu procesoarele de servere Intel® şi numeroase controlere third-party PCIe la Workshop-ul de conformitate PCI-SIG®, ce a avut loc pe 18 aprilie 2011. Testul a inclus trenuri de date şi schimb de date în configuraţii x4, x8 şi x16 la viteze Gen-1, Gen-2 şi Gen-3.
Având la bază a treia generaţie a procesorului National SiGe BiCMOS, noile repetoare PCIe rezolvă problemele legate de integritatea semnalului prezente la viteze de transfer de date de 8 Gbps Gen-3. DS80PCI102, DS80PCI402 şi DS80PCI800 realizează cele de mai sus prin oferirea unei amplificări stabilizate de 36 dB şi o diminuare a intensităţii transmisiei de 12 dB pentru a obţine performanţe de semnal de 3 ori mai mari, dar la un consum redus la jumătate faţă de dispozitivele competitoare (65 mW/canal). Performanţele ridicate ale repetoarelor PowerWise® permit utilizarea de backplane-uri FR4 de 40 de inch, simplificând migrarea de la viteze de transmisie Gen-2 la Gen-3, făcând posibil ca proiectanţii de sisteme să utilizeze conectori şi cabluri ieftine cu pierderi ridicate.
DS80PCI402 permite implementarea de interfeţe PCIe x4, în vreme ce DS80PCI800 este ideal pentru interfeţe cu densitate mare precum x8 şi x16. Interfaţa x1 a DS80PCI102 este potrivită pentru aplicaţii industriale şi desktop.

National Semiconductor
www.national.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu