MSC promovează kitul de dezvoltare Lattice ECP3 & XO2

by donpedro

MSC împreună cu Lattice au lansat două promoţii pentru kiturile de dezvoltare până la 29 iulie 2011 sau până când se epuizează kiturile aflate în promoţie. Această ofertă îi încurajează pe clienţi să evalueze dispozitivele MachXO2 şi/sau LatticeECP3, şi să experimenteze prietenosul software de proiectare Diamond 1.2 la un preţ redus.
Kitul „all-inclusive” Versa include placa de evaluare LatticeECP3 Versa, şapte sisteme demonstrative, 16 scheme de referinţă gratuite şi o licenţă gratuită pentru software-ul de proiectare Lattice Diamond™ pentru utilizare numai cu kitul Versa. Sistemele demonstrative, schemele de referinţă şi software-ul Diamond pot fi descărcate de pe website-ul Lattice (www.latticesemi.com/ecp3versa). Placa de evaluare bogată în caracteristici ECP3 Versa dispune de interfeţe PCI Express 1.1 x1 şi dual Gigabit Ethernet. Conectorii SMA integraţi pe placă pot fi utilizaţi pentru a prezenta calitatea electrică a LatticeECP3 SERDES şi pentru a furniza un port de extensie pentru module externe precum transceivere SFP.
Kitul de dezvoltare MachXO2 Picot este o platformă economică, alimentată la baterii utilă pentru accelerarea evaluării PLD-urilor MachXO2. Utilizând proiectul preîncărcat pe sistemul SoC (system-on-chip) de monitorizare a mediului oferit odată cu kitul de dezvoltare, clientul poate testa în numai câteva minute, cunoscutele interfeţe UART, SPI şi I2C utilizând microcontrolerele LatticeMico8™ pe 8 biţi împreună cu blocul de funcţii integrate MachXO2 (EFB).

MSC Vertriebs GmbH
www.msc-ge.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu