Cel mai nou conector TE Connectivity îndeplineşte cerinţele generaţiei viitoare de modele LTE FTTA

by donpedro

Pentru a îndeplini cerinţele generaţiei viitoarelor modele de conectivitate WiMax şi LTE (Long Term Evolution) FTTA (Fiber To The Antenna) pentru utilizarea în medii externe dure, TE Connectivity (TE) a lansat sistemul conector FullAXS care asigură conexiunea SFP între dispozitivul radio şi staţia de bază pentru aplicaţii de telecomunicaţie. Această nouă ofertă de produs este compatibilă cu cea mai mare gamă de transmiţătoare SFP de pe piaţă, permiţând utilizatorilor să selecteze transmiţătorul care le îndeplineşte condiţiile specifice.
Cablurile cu conector asamblaţi utilizate în aplicaţii WiMax şi LTE FTTA în medii dure, îşi stabilesc conexiunea directă prin conectarea direct la transmiţătoarele optice printr-un perete despărţitor. Asemenea conexiuni necesită un conector care poate accepta o toleranţă mare pe axa Z. Sistemul conector TE FullAXS îndeplineşte această cerinţă prin permiterea unei toleranţe mari pe axa Z, oferind simultan beneficiul instalării simple a carcasei conectorului utilizând o singură mână.
Pentru conexiunea optică, sistemul conector include o interfaţă LC duplex cu standard industrial pentru conectarea mai rapidă cu toate transmiţătoarele SFP LC duplex. Conectorul FullAXS poate fi proiectat pentru aplicaţii de transmisie optică mono-modală sau multi-modală.

TE Connectivity
www.te.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu