UDE 3.0.7 – testare şi depanare eficientă

by donpedro

Cea mai recentă versiune UDE (Universal Debug Engine) şi anume 3.0.7 de la PLS este echipată cu funcţii de depanare şi testare optimizate pentru familia NXP de SoC (system-on-chip) dual-core LPC4300 înalt integrate şi oferă depanare dual-core nelimitată printr-o singură interfaţă cu utilizatorul.
Familia LPC4300 reuneşte un ARM Cortex-M4 cu un Cortex-M0 într-o arhitectură DSC asimetrică dual-core. Ambele procesoare operează cu propria lor sursă de ceas şi management energetic, însă comunicaţia are loc printr-o memorie comună.
Interfaţa JTAG/SWD – prin care este posibilă depanarea ambelor nuclee – este de asemenea comună. Acest lucru necesită o gestionare inteligentă a resurselor on-chip de la depanator. Cu UDE 3.0.7, de exemplu, punctele de întrerupere şi de supraveghere din program pot fi stabilite direct din fereastra de program sau cea de vizualizare al respectivului Cortex-M. În plus, tehnologiile de diagnoză CoreSight, cum sunt SWV (serial wire viewer), ITM (instrumentation trace macrocell) şi DWT (data watchpoint and trace) sunt suportate de UDE 3.0.7. Acest lucru garantează utilizatorului o gamă largă de posibilităţi. Datele înregistrate pot fi afişate grafic în formă unică sau în expresii legate. Baza de timp a display-ului poate fi asigurată de la ţintă sau de la PC-ul gazdă.

PLS
www.pls-mc.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu