element14 şi Freescale Semiconductors prezintă noul mediu de dezvoltare pentru microcontrolere pe 8-biţi – XL_STAR

by donpedro

element14, o comunitate de ingineri proiectanţi electronişti lansează împreună cu Freescale™ Semiconductor, cea mai recentă inovaţie a sa, XL_STAR, un mediu de dezvoltare şi depanare pentru MCU pe 8-biţi, cu accelerometru integrat. XL_STAR este o unealtă de dezvoltare multi­funcţională pentru inginerii hardware şi software, care simplifică şi accelerează dezvoltarea de cod şi a funcţionalităţii de detecţie a mişcării în proiectele portabile, economice energetic.
XL_STAR oferă un mediu de dezvoltare MCU complet, combinând versatilitatea economică energetic a microcontrolerelor Freescale MC9S08MM128 pe 8 biţi şi o versiune gratuită a Freescale CodeWarrior pentru microcontrolere, acum capabilă de a genera până la 64 Kbyte de cod obiect atât în limbaj de asamblare, cât şi în C. Această actualizare a CodeWarrior permite ca mai mult de 80% din familia de microcontrolere Freescale HCS08 pe 8-biţi să fie avută în vedere pentru dezvoltare gratuită de programe. XL_STAR suportă de asemenea familia Flexis de la Freescale permiţând migrarea către MCU pe 32 de biţi pentru performanţe mai ridicate fără necesitatea reproiectării PCB.
Prin acest parteneriat strategic cu Freescale, XL_STAR este acum disponibil în oferta de produse Farnell. element14 este un portal tehnologic inovativ şi o comunitate socială pentru inginerii electronişti proiectanţi, ce oferă utilizatorilor funcţii Web 2.0, precum şi acces la 10.000 de documente tehnice, unelte hardware şi software. Misiunea element14 este aceea de a da forţă comunităţii de proiectanţi electronişti prin informaţie superioară, resurse şi produse. Dacă vreţi să testaţi XL_STAR după ce îl scoateţi din cutie, este suficient să porniţi placa şi să testaţi aplicaţiile pre-programate. XL_STAR dispune de un număr de demonstraţii pre-programate proiectate pentru a arăta ce aplicaţii se pot face cu accelerometrul on-board.

element14
www.element14.com

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu