Agilent 3000 X-Series Osciloscop InfiniiVision

by donpedro

Seria de osciloscoape Agilent DSOX 3000 achiziţionează până la 1 milion de forme de undă pe secundă cu tehnologia Agilent ASIC Mega Zoom IV. Dacă un osciloscop actualizează rar formele de undă, achiziţionează de fapt perioade scurte de timp din semnal, iar folosirea acelui osciloscop este foarte frustrantă. Formele de undă actualizate rapid pot îmbunătăţi calitatea afişajului pentru a evidenţia (prin modulaţia intensităţii) detaliile subtile din formele de undă cum ar fi zgomotul sau jitterul (instabilitatea frontului de semnal).
Cel mai important, actua­lizarea rapidă a formelor de undă îmbunătăţeşte probabilitatea de a surprinde evenimentele aleatorii şi rare care nu pot fi surprinse folosind un osciloscop cu actualizare rară.
În plus, seria X 3000 oferă 33 de măsurători automate, 9 tipuri de declanşare parametrice, 6 tipuri de declanşare de protocol serial, precum şi 7 funcţii matematice pentru formele de undă cum ar fi FFT. Toate acestea la un preţ comparabil cu oscilos­copul Tektronix DPO2000.

Tipuri de declanşare hardware şi decodare de protocol
• Declanşare şi analiză serială (I2C, SPI);
• Declanşare şi analiză pe bus-urile de date interne ale calculatorului (RS232/422/485/UART);
• Declanşare şi analiză serială industrială şi auto (CAN, LIN);
• Declanşare şi analiză serială audio (I2S).

Memorie segmentată
În capturarea pulsurilor înguste sau a salvelor (burst) de date, se poate folosi achiziţia segmentată pentru optimizarea memoriei de achiziţie. Achiziţia segmentată în memorie permite capturarea selectivă şi stocarea segmentelor importante de semnal fără capturarea semnalelor neimportante de idle/timp mort.
Achiziţia în memorie segmentată este potrivită pentru aplicaţii incluzând bus-uri seriale împachetate, pulsuri de laser, salve (burst) laser şi experimente de fizică de energie ridicată.

Tehnologie inovativă ce oferă un osciloscop mai bun pentru acelaşi buget
• Ecran 8.5-inch WVGA, cu 50% mai multă vizualizare a semnalului decât alte osciloscoape, este cel mai mare din clasa lui.
• 1,000,000 de forme de undă pe secundă rată de actualizare să poţi vedea mai multe detalii din semnalul tău şi anomalii rare mult mai des.
• Până la 4M eşantioane vă oferă mai multă memorie astfel încât să puteţi capta semnale lungi, ne-repetitive menţinând în acelaşi timp o rată mare de eşantionare.
• 4 instrumente în 1: osciloscop, osciloscop cu semnal mixt, WaveGen generator de funcţii, şi analizor de protocoale seriale.
• Primul osciloscop complet upgradabil: lăţime de bandă, aplicaţii MSO, WaveGen şi de măsurare.

Faci mai multe cu puterea a 4 instrumente într-unul singur: Osciloscop, analizorul logic (opţional), Generator de funcţii încorporat Wave Gen (opţional), şi analizor de protocol serial.

Primeşti mai multă protecţie a investiţiei cu singurul osciloscop din industrie, complet upgradabil, incluzând lăţimea de bandă.

Tip declanşare pentru bus Serial şi decodare de protocol hardware înseamnă că puteţi depana eficient proiectele integrate ce includ comunicaţii prin bus Serial.

Vezi mai mult din semnal, mai mult timp cu cel mai mare ecran din clasa lui, cea mai adâncă memorie şi cea mai rapidă actualizare a formei de undă.

Informaţii suplimentare:

COMTEST SRL
Str. Olari nr. 7A, Et. 6, Sector 2,
024056 Bucureşti
Tel: +40 21 2110883
Fax: +40 21 2110884
contact@comtest.ro
office@comtest.ro
www.comtest.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu