Conectorii mini circulari MKJ Trinity disponibili pe website-ul de modelare 3D

by donpedro

Liderul mondial al producătorilor şi furnizorilor de conectori, ITT Interconnect Solutions, a anunţat disponibilitatea imediată a seriei de conectori mini-circulari Trinity MKJ ca modele 3D descărcabile de pe site-ul său interactiv de modelare 3D. Funcţia de modelare 3D a fost lansată în a doua jumătate a anului trecut şi furnizează o resursă de nepreţuit pentru inginerii proiectanţi în încercarea diferitelor soluţii de conectori pe proiectele de prototip. Inginerii solicită desene descărcabile CAD 3D pe care să le poată apoi importa în propriul sistem CAD, economisind timp şi efort.
Acum, fiind disponibile şi modelele mini-circulare Trinity ca modele CAD, inginerii au o şi mai mare flexibilitate de proiectare. Această gamă largă de produse oferă o combinaţie unică de design, funcţionalitate şi flexibilitate, potrivindu-se în numeroase aplicaţii de pe multiple pieţe, inclusiv industrială, medicală, aerospaţială şi militară. Seriile de conectori MKJ0, MKJ1 şi MKJ4 sunt cu până la 71% mai uşoare şi cu până la 52% mai mici decât interconectările standard echivalente militare, oferind însă performanţe similare electrice şi mecanice.
Conectorii MKJ0 se potrivesc aplicaţiilor uzuale unde se doreşte economie de spaţiu şi masă, în vreme ce conectorii MJK1 sunt potriviţi pentru medii dure cu şocuri şi vibraţii. Interconectările MJK4 sunt caracterizate de un sistem de cuplare/decuplare rapid.

www.ittcannon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu