Freescale oferă microcontrolere Power Architecture® pentru piaţa industrială

by donpedro

Seria PX: PXD10, PXN20, PXR40, PXS20 oferă performanţă fără precedent având caracteristici de siguranţă consolidate pentru aplicaţii care variază de la drivere de motoare până la energie regenerabilă.
Freescale Semiconductor a anunţat adăugarea de microcontrolere Power Architecture® (MCU) la portofoliul său în extindere de MCU industriale.
MCU single-core de până la 600 DMIPS, opţiunile multicore şi memorie flash de până la 4MB încorporată, face ideală seria PX pentru controlul de mişcare şi alte aplicaţii complexe, în timp real. Un singur cip poate controla până la şase motoare, procesează un complex de algoritmi matematici şi asigură mai mult de trei conexiuni tipice de comu­nicaţii – toate în acelaşi timp. Freescale ajută la dezvoltarea uşoară de aplicaţii cu software run-time, modele de referinţă şi instrumente pentru realizarea rapidă de prototipuri, depanare avansată şi modelarea sistemului. Clienţii pot reduce costurile de pornire a aplicaţiei prin utilizarea gratuită de software run-time Freescale: MQX ™ RTOS, DSP şi biblioteci de control ale motorului şi Swell PEG (GUI portabil încorporat). În plus, MCU din seria Freescale Power Architecture sunt susţinute de instrumente şi sistem de operare INTEGRITY® RTOS de la Green Hills, certificat pentru siguranţă.
Freescale oferă instrumente extinse pentru prototipuri realizate rapid cu seria PX, incluzând:
1. Sistemul modular Tower System platformă hardware de dezvoltare cu cod de iniţializare QuickStart.
2. RAppID Toolbox cu link-uri către MathWorks Simulink®.
3. Depanator GUI FreeMASTER.

Freescale Semiconductor
www.freescale.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu