EMI Agilent MXE N9038A

by donpedro

Agilent Technologies (divizia de aparate de măsură şi control din Hewlett – Packard), prima companie de echipamente de măsură şi control, lider în tehnologiile electronice şi de comunicaţii este dedicată să ofere soluţii inovative de test şi măsurare care să permită clienţilor şi partenerilor săi, lideri în domeniul lor de activitate, să ofere produsele şi serviciile care să facă diferenţa în viaţa oamenilor de pretutindeni. Compania deţine numeroase poziţii de lider de produse sau de piaţă, inclusiv locul întâi din lume în domeniul echipamentelor generale de test şi măsurare, precum şi o poziţie fruntaşă ca furnizor al industriei de telecomunicaţii. O gamă largă de produse şi soluţii Agilent reuşeşte să satisfacă cerinţele specifice fiecărui client în parte.

Receptorul EMI Agilent MXE N9038A şi aplicaţia de măsură EMC N6141A
Receptorul Agilent N9038A nu este numai un receptor EMI compliant CISPR, este un analizor de semnal seria X-Series pe care pot fi rulate o varietate de aplicaţii software de măsură şi poate evolua odată cu schimbarea tehnologiei.

Funcţionalitatea
Receptorul functionează în gama de frecvenţe de la 20Hz la 8,4GHz sau de la 20Hz la 26,5GHz şi dispune de lăţimile de bandă de rezoluţie de 200Hz, 9kHz, 120kHz şi 1MHz cerute de standardele CISPR şi MIL-STD inclusiv lărgimi de bandă de rezoluţie incrementate în paşi de 10%.
Meniurile receptorului includ instrumente de diagnosticare inclusiv aplicaţia de măsura EMC cu posibilitatea de a naviga cu uşurinţă de la meniurile analizorului de spectru la meniurile de receptor.

Performanţă
Receptorul EMI respectă cerinţele CISPR 16-1-1 / 2010 şi are o precizie absolută de amplitudine excelentă, de ± 0.78dB la 1GHz. Nivelul de zgomot mediu afişat (DANL) cu preamplificator şi banda de rezoluţie de 1Hz este de -163dBm (7nV).
La frecvenţa centrală de 1GHz, zgomotul de fază la 10kHz decalaj este -103 dBc/Hz.

Afişaj cu trei detectori simultani

Afişaj cu MXE până la 1GHz cu barmetru şi listă de semnale

Software şi aplicaţii de măsurare
Receptorul oferă o analiză îmbunătăţită cu funcţii de marker, zoom de frecvenţă, zonă de span şi spectrogramă. Receptorul afişează semnalele fie în format liniar fie în format logaritmic.
Aplicaţia EMC de măsurare (inclusă standard) oferă meniuri diversificate: 3 detectoare în timp real, listă de semnale, tabele de scanare, linii limită predefinite şi factori de corecţie definiţi de utilizator.
Limbajul de comandă SCPI (inclus standard) oferă compatibilitatea de control pentru analizoare de spectru FSP, FSU şi FSE de la alţi producători.
Se pot adăuga aplicaţia de măsurare a zgomotului de fază precum şi alte aplicaţii de măsurare.

Interfaţa de control şi comunicare cu PC
Receptorul este un echipament LXI conform cu clasa C: admite adresă IP şi generează o pagină web în care poate fi configurat şi poate transfera rezultate şi imagini. Programarea se poate face folosind SCPI şi IVI-COM.
Interfeţele de comunicare sunt: USB 2.0, LAN 1000Base-T şi GPIB. Sistemul de operare utilizat este Open Windows ® XP.

Informaţii suplimentare:

COMTEST SRL

Str. Olari nr. 7A, Et. 6, Sector 2, 024056 Bucureşti
Tel: +40 21 2110883
Fax: +40 21 2110884
contact@comtest.ro
office@comtest.ro
www.comtest.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu