Aplicaţii cu senzori ASM

by donpedro

Echipamente Industriale

Maşini pentru injecţie mase plastic

Poziţionarea senzorilor POSICHRON pe maşinile de injecţie mase plastice, datorită principiului de func­ţionare fără contact reprezintă o alternativă ideală la potenţiometrele liniare predispuse la uzură.

Maşini de tipărire – (Tiparniţe)

Înregistrează poziţia la maşinile de tipărit. Înregistrarea continuă a poziţiei pentru părţile mobile şi înregistrarea înălţimii stivei de hârtie folosind senzorii de poziţionare ASM.

Centrale electrice

Monitorizarea din considerente de siguranţă, a mişcării conductelor de abur în centralele electrice folosind Senzorii de poziţie WS de la ASM

Echipamente de testare

Testarea şasiului la locomotive

Testarea şasiului la locomotive în faza de dezvoltare pentru optimizarea siguranţei şi confortului sau pentru asigurarea siguranţei în exploatare ca parte a întreţinerii regulate.

Macarale

Înregistrarea poziţiei braţului macaralei la un moment dat, folosind senzorii de poziţie WS.

Testarea şasiului automobilelor

Testarea ca o condiţie prealabilă pentru siguranţa rutieră şi confortul în utilizare, măsurarea vibraţiilor ce apar la suspensie şi înregistrarea lor. Senzorii WS de la ASM sunt ideali pentru această aplicaţie.

Utilaje pentru manipulare

Sisteme de transport automobile

Poziţionarea automobilului pe platformă folosind senzorii de poziţionare WS.

Sisteme de ridicare

Înregistrarea continuă a poziţiei braţului furcă, a ordinii în care este preluat echipamentul şi gestionarea echipamentelor din raft, folosind senzorii de poziţie pe cablu, chiar şi pentru înălţimi mari, de până la 60m.

Utilaje pentru ridicare

Platforme de ridicare şi mase de ridicat

Înregistrarea poziţiei finale la platformele de ridicare şi platformele de ridicare tip foarfecă drept înlocuitor pentru întrerupătoare de limită sau proximitate. Datorită situaţiei de instalare, senzorii de poziţie WS sunt alegerea potrivită pentru aceste aplicaţii.

Macarale de putere, cadru “heavy-duty”

Monitorizarea sincronă a ridicării pe cadre “heavy-duty” prin măsurarea continuă pe toţi cilindrii hidraulici, ridicarea şi coborârea podurilor cu o precizie milimetrică etc.

Macarale portal

Poziţionarea macaralelor portal pe distanţe lungi folosind senzorii de poziţie acţionaţi prin cablu.

Echipamente medicale

Mese pacienţi

Poziţionarea pacienţilor şi a meselor raportată la situaţie, pentru diagnoză şi terapie.

Mese de operaţie

Poziţionarea sigură şi precisă a meselor de operaţie pentru îndeplinirea tuturor tipurilor de operaţii chirurgicale cu ajutorul senzorilor WS.

Tomografie, mamografie

Poziţionarea precisă a pacienţilor pe echipamentele medicale de diagnosticare, în echipamente de tomografie asistate de calculator sau pentru mamografii.

Contact
O’BOYLE SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5, Ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu