Tehnologia de încărcare Freescale ajută la eliminarea pierderilor de energie tip “vampir”

by donpedro

Tehnologia inovatoare Watt Saver pentru adaptoare AC/DC previne irosirea de energie electrică când sunt fără sarcină, respectiv când aparatele alimentate de aceste adaptoare nu sunt activate.
Freescale Semiconductor a găsit modalităţi inovatoare de a opri pierderea de energie care are loc atunci când un adaptor AC/DC este conectat la o priză electrică, dar nu are ca sarcină un dispozitiv care să consume energie. Noua tehnologie Freescale Watt Saver elimină în mod automat consumul de putere electrică pentru adaptoare AC/DC fără sarcină, oferind economii substanţiale de energie, faţă de versiunile cu oprire manuală existente. În plus, Freescale va dona un procent din totalul veniturilor obţinute prin utilizarea tehnologiei Watt Saver, la o organizaţie non-profit care se ocupă de ecologie globală verde. Tehnologia Freescale Watt Saver constă în hardware în curs de patentare şi implementări de software care să permită sursei principale de energie de a fi deconectată atunci când nu este necesară livrare de putere electrică la dispozitivul conectat. Această tehnologie se poate aplica la numeroase dispozitive care au consum electric, cum ar fi telefoanele celulare, tablete grafice, eReaders, MP3 playere şi dispozitive mai mari, chiar alimentate cu baterii, cum ar fi laptop-uri şi netbook-uri.
Tehnologia Watt Saver poate fi aplicată la o varietate de produse, inclusiv la încărcătoare de baterii pentru dispozitive mobile, încărcătoare de surse de ‘’back-up’’, staţii de încărcare wireless şi echipament electric de curent alternativ. Cu Freescale Watt Saver, un adaptor universal AC/DC poate fi proiectat să aibă zero Watt – consumul de putere electric, fără sarcină. Încărcătorul eco-friendly nu foloseşte mai multă energie decât este necesar pentru a o furniza aparatulului pe care îl are ca sarcină şi are durata de utilizare mai lungă, deoarece acesta poate fi folosit cu orice dispozitiv nou.

Pentru mai multe informaţii, viyitaţi pagina www.freescale.com/wattsaver

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu