Freescale: progrese spectaculoase de performanţă pentru tablete, smartphone eReader, infotainment în automobile precum şi în alte pieţe de consum

by donpedro

Seria i.MX 6, având 1 până la 4 nuclee, ridică ştacheta cu un portofoliu nou de înaltă performanţă prin procesoare multicore, low-power. Scalabilitatea pentru toate produsele, single, dual-core şi quad-core este o marcă a seriei i.MX 6. Blocuri comune SoC IP permit compatibilitate software şi instrumente de dezvoltare, capabilităţi integrate de management a puterii , o gamă largă de porturi I/O integrate, şi compatibilitatea pinilor în cadrul capsulelor din familie, ceea ce reduce complexitatea produsului global şi costurile de dezvoltare. Cuplat cu cerinţe de temperatură pentru aplicaţii de consum, auto şi industriale, seria i.MX oferă rapid produselor OEM valoare în timp, care să permită crearea rapidă a produsului final, portofolii care se pot ajusta şi scala pentru a satisface cerinţele pieţei şi evoluţia cerinţelor.
Seria i.MX 6 se distinge mai mult prin a fi una din primele serii de procesoare de aplicaţii, care oferă suport hardware pentru VP8 codec. “Prin faptul că incorporează tehnologia de compresie VP8 în seria nouă şi avansată de procesoare, Freescale stabileşte ritmul pentru industria de consum”, a declarat Jani Huoponen – Product Manager pentru hardware WebM proiect. “Această punere în aplicare a VP8 în hardware, oferă clienţilor Freescale beneficiile depline ale suportului accelerat WebM şi performanţe remarcabile”.
Freescale planifică să facă probe cu seria i.MX 6 până la sfârşitul acestui an. Soluţii uşor de utilizat vin cu modele de referinţă complete, software şi tehnologii de dezvoltare la cheie, simplificând proiectarea.

Pentru mai multe informaţii despre seria i.MX 6, vizitaţi www.freescale.com/IMX

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu