Sursă de alimentare AC-DC de 500W cu placă de bază cu răcire de la TDK-Lambda – Fără ventilator şi fără niciun zgomot

by donpedro

Expertul în surse de alimentare de putere, TDK-Lambda lansează gama CPFE500 de surse de alimentare cu placă de bază cu răcire cu capabilitatea de a furniza 500W fără a fi nevoie de ventilator de răcire. Această gamă inovatoare de surse de alimentare AC-DC, cu o gamă extinsă de temperatură (-40 la +85°C) va fi de un interes special pentru inginerii care au nevoie de putere mare, dar nu pot utiliza ventilatoare.
Sursa de alimentare este disponibilă cu înveliş de protecţie (pentru a se proteja împotriva prafului, a umezelii şi a altor contaminanţi) recomandă gama CPFE500 ideal pentru aplicaţii industriale, exterioare, aplicaţii militare şi de ambalare. Deoarece nu există niciun ventilator, seria CPFE500 este la fel de potrivită pentru aplicaţii cu zgomot redus, cum ar fi pupitrele audio şi studiouri de înregistrare. Toate modelele din gama CPFE500 sunt livrate cu garanţie de doi ani, şi îndeplineasc cererile standardelor EN55022/EN55011 de clasă B şi MIL STD 461/462D CE102 specificaţiile CEM simplificand astfel proiectarea sistemului în care sunt utilizate.
Aceste surse de alimentare cu o singură ieşire sunt disponibile în versiuni 12V, 28V sau 48VDC. Este posibilă reglarea tensiunii de ieşire cu până la ±20%, care permite ca gama CPFE500 să fie utilizată într-o varietate de aplicaţii specifice de putere. Eficienţa de până la 88% asigură faptul că disiparea căldurii este minimizată.

VITACOM ELECTRONICS
lambda@vitacom.ro
www.vitacom.ro

Adaugă un comentariu