Senzori rezistenţi la presiuni înalte

by donpedro

Datorită inovaţiei continue în industriile hidraulice şi pneumatice s-au dezvoltat noi domenii de aplicaţii. Factorii decisivi aici au fost miniaturizarea şi creşterea proprietăţilor dinamice, combinată cu creşterea presiunii de lucru.
Pentru a răspunde cerin­ţelor impuse în aceste domenii, CONTRINEX ofe­ră senzori miniaturali (M5 şi M8) rezistenţi la presiuni înalte pentru monitorizarea şi controlul pistoanelor. Defectarea senzorilor rezistenţi la presiuni înalte generează costuri pentru înlocuirea acestora substan­ţial mai mari în comparaţie cu senzorii standard, deoarece înlocuirea lor este mult mai complexă.
Datorită proprietăţilor remarcabile ale senzorilor CONTRINEX, este posibil să se reducă costurile de întreţinere cu un factor 50 comparativ cu standardul pieţei. Datorită calităţii înalte a carcasei din oţel inoxidabil şi al discului ceramic fron­tal robust, combinate printr-un proces patentat, este posibilă izolarea părţii electronice de partea de detecţie a presiunilor înalte.
Ca urmare, electronica nu este expusă la socurile cauzate de ciclurile dinamice de presiune. Acest lucru permite o rezistenţă la presiuni de vârf de 1000 bari şi rezistenţă la cicluri dinamice de presiune. Dato­rită acestor caracteristici unice, senzorii rezistenţi la presiuni înalte de la CONTRINEX sunt cea mai buna soluţie pentru apli­caţiile în industriile hidra­ulice şi pneumatice.
Senzorii miniaturali de la CONTRINEX sunt sinonimi cu:
• Performanţă înaltă
• Funcţionalitate extinsă
• Carcasă miniaturală şi oferă clienţilor avantaje decisive:
• Reducerea costurilor de întreţinere
• Soluţii fiabile şi robuste
• Creşterea duratei de viaţă datorită evitării coliziunii pistonului la capătul de cursă
• Zgomot redus de operare
• Evitarea vârfurilor de presiune.

Contact

O’BOYLE

SRL
Piaţa Ştefan Furtună nr. 5,
ap. 9, Timişoara, Jud. Timiş
Tel.: 0256-201346
Fax: 0256-221036
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu