Nou Webinar OK International

31 IANUARIE 2011

OK International lansează un nou webinar gratuit gândit pentru a ajuta producătorii să înveţe să-şi optimizeze procesele de re-prelucrare. Intitulat ‘Reworking Components with Conduction and Convection: A Practical Tutorial’, webinar-ul va fi ţinut pe data de 2 februarie la 10am PST/1pm EST /6pm GMT şi repetat pe 4 februarie la 10am GMT/ 11am CET.
În re-prelucrarea componentelor SMT sunt utilizate multe metode, dar deseori, tehnologia cu viteza superioară este aleasă ca metodă de reparare. Multe procese de re-prelucrare implică atât instrumente de convecţie, cât şi de conducţie pentru reparare, unul este utilizat pentru înlăturare şi un alt instrument diferit pentru înlocuire. Diferite dispozitive cer procese şi siguranţă diferite; totuşi, temperatura componentelor şi fiabilitatea ulterioară nu sunt incluse mereu în metoda de selecţie a instrumentului. Deseori unui operator îi sunt date instrumente de bază şi îi este cerut să repare multe dispozitive diverse. Acest lucru poate conduce la practici periculoase şi calitatea este deseori compromisă.
http://www.okinternational.com/webinar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal NUMAI pentru a răspunde comentariilor/solicitărilor dumneavoastră.
  • Pentru a primi raspunsuri adecvate solicitărilor dumneavoastră, este posibil să transferăm adresa de email și numele dumneavoastră către autorul articolului.
  • Pentru mai multe informații privind politica noastră de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, accesați link-ul Politica de prelucrare a datelor (GDPR) si Cookie-uri.
  • Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor la adresa de email: gdpr@esp2000.ro
  • Abonați-vă la newsletter-ul revistei noastre