Întrerupătoare monostabile DPB produse de Auspicious

by donpedro

În oferta firmei Transfer Multisort Elektronik se află o nouă serie de întrerupătoare – întrerupătoare monostabile DPB, al căror producător este Auspicious. Firma Auspicious este un producător cunoscut pe plan mondial de întrerupătoare de panou de înaltă clasă, pentru utilizări industriale.
Întrerupătoarele de panou monostabile marcate cu sim­bolul DPB sunt prevă­zute cu două butoane aco­perite şi un beculeţ de semnalizare cu popularul co­nector tip baionetă BA9s. Întrerupătoarele din seria DPB sunt adaptate pentru montarea în orificii cu diametrul standard de 22 şi 30mm. Întrerupătoarele pre­zen­tate aici sunt prevă­zute cu contacte atât NC, cât şi NO, care pot funcţiona cu tensiuni de până la 600V, iar curentul lor maxim pentru tensiune alternativă de 240V este de 3A. Datorită folosirii unor materiale de înaltă calitate la fabricarea elementelor componente, întrerupătoarele au o durată de viaţă de 600 mii cicluri şi un grad de protecţie IP65.
Temperaturile pentru care producătorul garantează funcţionarea corectă a întrerupătoarelor sunt cuprinde în intervalul între -20°C şi +60°C, astfel încât aceste dispozitive pot fi utilizate cu succes în majoritatea aplicaţiilor industriale.

Pentru mai multe detalii:

Transfer Multisort Elektronik s.r.l.
Str. B.P. Haşdeu nr. 8, Timişoara
Tel.: +40 356467401
Fax: +40 356467400
e-mail: romania@tme.eu
www.tme.eu

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu